Разноразно питање

1. Okej, pohvatao sam suštinu priče otprilike, ima još po koja rupa ali je dosta jasnije.

2. Kako ide ona fora, jebes ciganku pa imas srece nekoliko godina nakon toga? Sta se racuna a sta ne? Kondom, moze ne moze? Platiti parama, moze ne moze? Godine igraju li ulogu? Mislim ako je se svakako racuna najcistije mi je da nadjem kurvu ovde i platim joj i jebem, ali nesto kontam da ne moze tako. Lep sam ja momak, trebalo bi svakoj ciganki da imponuje da bude sa mnom, nego eto gledam kako to da izvedem inkognito, treba da se zenim sledece godine a tera me maler neki zadnje dve godine pa reko da razbijem malo to

3. Šta je sa onom Židovkom? To je isto manjina lololo

4. Ne vazi se ako platis i ako imas kurton. Godine nevazne tj sto starija to bolje

5. znaci ne mora biti nevina? racuna li se ako pred njom kazem da radim to zbog radi srecu

6. A sto bi rekao?

7. Ne mora sa bude nevina jer je to nemoguce jbg nisi pedofil

8. Maestro...preterano sereš. Po Forumu.

Mani ga ps on samo pita da bi pitao, eo ja nisam nikad cigansku snašu pa sam opet srećan čovek:)

9. Dobar je decko. Ponekad debil i atensn hor al dobar je jebes ga

10. jel te golica malo maestro ili je udoban?

11. Pa ne golica me bas kao tvoj jezik po jajima ali prijatno je, da

12. ozbiljan sam sto se tice ciganke, a to da kazem pred njom mislio sam kao neku salu da proturim, tj da iskazem svoje namere kroz sprdnju neku, da bi presli na stvar sto pre

13. Sta je ovo Festival2018 sto nam stavljate u defkama, ne mogu da otvorim?

14. Idi na forum, dupli, a imaš i PVT

15. nznm dal ima tema, nije ni bitno, evo pitanje
    jel porucivao neko nesto preko aliekspresa?
    kako ja iz srbije da porucim nesto, tj kako se placa, jer ne zelim da idem preko pejpala i slicne kurce na taj fazon jos uvek jer kapiram da cu spiskam sve pare, vise nego na rulet svojevremeno? jel moze pouzecem na neku foru ili ne? tj, kako da me ne zajebu, tipa platim i dobijem kurac znaci nikada, ili platim a ono dodje posle pola godine, kako najjednostavnije bez mnogo palamudjenja se placa poruceno iz kine?
    a jos ako je fri siping recimo, jel to znaci da uopste ne placam dostavu, ili PLATIM ovu domacu, postekspres, dhl ili ko vec ima saradnju s njima van nase zemlje a NE PLATIM deliveri iz svemira iz kine do srbistana?

video sam jedan samostrel sa 12 strela, izgleda vrlo profi nije igracka, a kosta samo 75evra jebotebog fri siping, pa spreman sam da se odreknem 8,9 crvene mamumu jebem pa me mozda ukenja i dobijem jebeni samostrel za moze se reci lov

osim ako se ne carini, ili mi treba dozvola od mupa lol

16. Mora karticom da se plati. Nađeš nekog prodavca što ima dosta pozitivnih i sigurno ti stiže, ja do sad nisam imao problema s tim. Ako ne stigne navučeš mu negativni publicitet komentarom. Ako je free shipping donosi ti poštar, možda platiš nešto sitno samo. Trebalo bi da se carini roba preko 50$ gde oni proizvoljno odrede cenu robe, al nekad prođe i bez toga

17. Manijake, nemoj da narucis taj samostrel, velike su sanse da ce ti ga carina stopirati. Bilo kakvo oruzje je problem, desi se i da se nesto provuce i stigne l, ali uglavnom i za airsoft replike ispadne komplikacija.
    Inace aliexpress funkcionise kao sat, drzi narudzbine ispod 50e po komadu sa shippingom (neko kaze 80, ali desi se da naplate carinu), moras da imas bilo koju karticu na koju ces da uplatis pare, i da skines aplikaciju za android.

18. Jedan moj prijatelj pravi bas dobre samostrele, mogu da ti ga preporucim.

19. Ja bio jednom sa drugom, on se mačuje sa samostrelima. Za te neke manje tj slabije ne treba dozvola. Al mislim da lov nije dozvoljen.

Al ono sto sam zapamtio da strele teba nesto da imaju ceo neki deo od aluminijuma jer se lome a nisu jeftine.

20. Moj drug hvata neke otrovne žabe pa maže strele o njih i srndaća kad samo zakači da mu probije kožu pada ko pokošen

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.