Разноразно питање

1. Jedna žaba 4 umakanja i ima ih u Orašcu

2. Moj drug ujede jelena i pošto su na izolovanom ostrvu prati ga dok ne ugine i rastrgne ga.

3. Drug ti je onaj zmaj jeli

4. I ti ga znaš vidim..

5. da li je VPN neophodan kad se gledaju filmove i serije na popcornu (mrzim to govno ali mi nekada posluzi), i ako jeste, koji da instaliram?

6. Nije obavezan, ja ga nikada ne koristim. Realno sta ti ko moze u Srbiji?

7. Ako ja po Evropi rizikujem, vi ste bar sigurni haha

8. Ne. Na zapadu se kazne placaju iskljucivo zbog torrenta. To jest kad skidas torrent, ti takodje preko sida ucestvujes u deljenju kopirajt sadrzaja, a deljenje takvog sadrzaja je kaznjivo. Ako skidas preko linkova ili gledas streaming ne bi trebalo da imas probleme ma gde da se nalazis. Znaci izbegavaj torrent, a streaming i linkove mozes (s tim sto streaming nije bas dobar za procesor, ali ajde)

9. Inace u Nemackoj oko 800-1000 evra su kazne

10. Imam ja jedno pitanje za neku clanicu kojoj momak ili muz glasaju Vucica i dizu ga u zvezde, mislim toliko uvlacenje i ljigavstina je degutantna, da li je moguce rasiriti noge takvim bednicima i uvlakacima. da li uopste vi kao zene mozete u takvim ljudima gledati muskarca? Hvala

11. Ne koristim torrent skoro 10 godina. Nemam potrebu a popcorn koristim regularno bez vpna. Tako da moze apo

12. Sta je sa kornelijem krivim zna li neko?

13. za kornelija jedino sto sam cuo u zadnje vreme da je bio sa drustvom na moru pocetkom jula u sutomoru i da su ga ostavili na nekoj klupi onako da lezi na stomaku, nije mogao da se domogne kolica, navodno je tako ostao do pred kraj avgusta, sad sta je dalje bilo ne znam

14. s tim sto streaming nije bas dobar za procesor

kako nije dobar za procesor?

15. lepo celt, procesor je tokom streaminga baš opterećen, samim tim greje računar i utiče na brže kvarenje istog ili nekog njegovog dela... nema razlike između streaminga i igranja igrica što se tiče grejanja i ostalog, to sam negde čitao.

Najzdravije je skinuti nesšto u svoj kompjuter pa onda gledati.

Papet, glup si ko kurac i ne utiči na ljude glupostima, ne znaš ništa ko tele.

16. mozda je bomb mislio na lajv striming ili kako se vec to zove, tvicing ne znam lebami kako se to zove strucno, ono kad reprodukujes direks igricu koju pikas, normalno da ces da opteretis procesorsku jedinicu.

ja na svom zastarelom fx nisam primetio da se nesto mnogo cima procesor prilikom gledanja onlajn filmova, a ni bangavi i3 mislim da je 2.gen, na laptopu

17. pa ima gomila zahtevnih radnji koje opterecuju procesor.svako pregrevanje mu skracuje vek, al ja ne znam dal postoji neko na svetu kome PC radi na 35 stepeni uvek.normalno da ce da se zagreva ali nije poenta ne menjati procesor ceo zivot

18. Meni nijedan nije doziveo da crkne, zamenim kad osetim da zastareva. Ovo cuvajte procesor ne stimujte filmove ne igrajte igrice je dobar primer sirotinjske spike i cudno je sto dolazi od osobe koja (navodno) zaradjuje 5+k evra mesecno xD

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.