Koliko je dovoljno mesecne plate da zivis neki manje vise normalan zivot? Znaci podstanar, znaci novo auto na lizing, znaci mogu sa zenom na veceru u restoran, znaci Grcka u julu, a da me ne boli i da malo pretekne na kraju?
ZNAČII PODSTANAR,ZNAČI NOVO AUTO, brate ti odma u dužničko ropstvo.
Moš ti sa balkana, al balkan iz tebe neće.
U Češkoj moš da živiš gospocki od solidne plate, da pičiš po restoranima 2-3 dana nedeljno, i od 2 plate da preostane. Sve to od odoka 1000 ojra na osobu je ostvarivo, sa sve podstanarisanjem i autom na lizing odoka 200 ojra mesečno.
Meni to dođe isti kurac, džabe ako je plata 5000 ojra, kad je sve preskupo, pa na isti kurac dođe.
Poređenja radi, ovde je pivo u proseku 1.3 ojra točeno u kafani, za vreme ručka jela po kafanama 3 do 4 ojra za kvalitetnija sa sve supicom, a prosečno jelo neka mesina u kafani ti je odoka 6 ojra po osobi.
Prosečna plata za Prag ti je 1300 ojra, stan od 50 kvadrata sa sve računima nekih 600 ojra. Namirnice odoka 200 ojra mesečno za 2 osobe.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ako se neko razume u te pravne aspekte svega toga, ajd nek mi pusti pvt imam 2-3 kratka i laka pitanja
Sta mi treba od dokumenata za Republiku Srpsku? Samo licna karta je l?
Да. Само лична.
Zahvaljujem
I ako vozis auto ne zaboravi zeleni karton.
sta je zeleni karton?
kad smo kod toga, ja kad dodjem u srbiju vozim u najvece sa svajcarskom dozvolom caletov auto. jel kaznjivo to?
imao sam i srpsku roze, nego isteklo to jos ihaha, ne znam ni gde je
Ma ono govno za osiguranje, traze to samo bosanci i makedonci. To vadis u osiguravajucoj kuci gde ti se vodi i polisa.
he, sad pogledah dozvolu, svajcarske nisu kvarljive, ne istice im rok trajanja
Nego, kako je ziveti u Svici brate? Ja kontam da trazim posao u struci tamo vec neko vreme, malo mi je pun kurac Balkana.
ako je obično osiguranje odštampano na zelenom papiru, to je isti kurac, tako ovde daju, jedan papirić i to je to, veličina kao koverta.
Ni meni na dozvoli ne piše kad ističe, već samo kad je izdata dozvola, mada valjda pravno isto važi 10 godina.
gonio sam kroz bosnu par puta, i tražili uvek zeleni karton turiš im kurac (ti što čitaš, ja ne, nohomo)
švajcarska kontam i po selima pun kurac šiptara i "naših", jebeš to, idi gde nas najmanje, tamo ćeš se bolje naživeti.
dobro je, stagaznam.
Koliko je dovoljno mesecne plate da zivis neki manje vise normalan zivot? Znaci podstanar, znaci novo auto na lizing, znaci mogu sa zenom na veceru u restoran, znaci Grcka u julu, a da me ne boli i da malo pretekne na kraju?
ZNAČII PODSTANAR,ZNAČI NOVO AUTO, brate ti odma u dužničko ropstvo.
Moš ti sa balkana, al balkan iz tebe neće.
U Češkoj moš da živiš gospocki od solidne plate, da pičiš po restoranima 2-3 dana nedeljno, i od 2 plate da preostane. Sve to od odoka 1000 ojra na osobu je ostvarivo, sa sve podstanarisanjem i autom na lizing odoka 200 ojra mesečno.
Kažem jer je lakše doći u Češke trenutno
Ja brate znam da nema teorije kao imigrant da imam prvu pricu da mogu sebi sve da kupim. Zato pitam.
Meni to dođe isti kurac, džabe ako je plata 5000 ojra, kad je sve preskupo, pa na isti kurac dođe.
Poređenja radi, ovde je pivo u proseku 1.3 ojra točeno u kafani, za vreme ručka jela po kafanama 3 do 4 ojra za kvalitetnija sa sve supicom, a prosečno jelo neka mesina u kafani ti je odoka 6 ojra po osobi.
Prosečna plata za Prag ti je 1300 ojra, stan od 50 kvadrata sa sve računima nekih 600 ojra. Namirnice odoka 200 ojra mesečno za 2 osobe.
laže fejd, pokušava da dovuče još nekog tamo, smara se sam... a da plati račune i sve svaki drugi dan mora da daje guzice neđe ispod kakvog mosta
Cao, Pani, opet guzice pominješ neke :))
Upiši na Dogodilo se da je Glavni umodovan
Konačno!