Разноразно питање

1. pozz profe, pa da se vrati stara slava vukajlije sa novim moderatorima

2. Nista od toga bez labokv kao moda

3. Konacno i ti da kazes nesto smisleno (na gambija mislim)

4. Ajde nek neki predstavnik mod ekipe kaže zašto je Celt banovan ili opomenut?
    Inače ove opomene su kerov kurac ko u vrtiću ne dobiješ keca dobiješ cvetić
    Il banuješ il ne
    Celta npr ne jer nema ni jedan razlog, solidna sprdnja

5. Gde pise to da je opomenut, nije banovan?

6. Bio sam banovan?

7. Ma na nula dana kao udjite tamo u autore
    Bio si sad samo da vidimo zasto jebeno

8. Pa hakerisanje cini mi se :)

9. Solidan razlog
    Omogućio si Đotu da kod sebe na kompu ne vidi Bombašev avatar ju ju
    Bombaš nije oštećen ič

10. Hakersko ugrožavanje slobode izbora omiljenog kluba i/li navijačke grupe.

Масу озбиљна опомена

11. Ја сам опомену селту разумео као лош покушај
    штоса
    ако је било озбиљно онда лол пријатељи

12. Celta npr ne jer nema ni jedan razlog, solidna sprdnja

Upravo. Sprdnja. Hvala na "solidna". A vi ostali koji hoćete mrtvo more...imate jedno u Izraelu.

13. Hahaha, jedan dubok naklon za celta

14. sto se tice duzine trajanja procesora, bitnije je da se uzme ploca sa kvalitetnom naponskom sekcijom(VRM) i dobro napajanje, I hladjenje.onda mozes da radis sta oces..4-5 god, posle toga ionako treba da se menja.svako zna pseudo kod, to je kao plan rada

15. E ovaj veliki dr mr sto bio kod mene nije znao ni pseudo kod. Ali zato pun kurac filozofije.

Da ti dam primer, na kraju kolega i ja nismo znali sta da ga pitamo, malo smo imali transfer blama, reko ajde bar da vidimo kako razmislja. Kolega mu pokaze svoj telefon i kaze koje su prve tri stvari koje bi testirao na njemu. On poce da kenja o arhitekturi procesora koje Samsung koristi, kako bi isao na glavne poznate probleme kod njih, oko androida i verzije androida, stabilnosti kurac palac. Ja popizdim i pitam ga da li bi pokusao nekoga da pozove ili pusti SMS. On gleda u mene kao tele.

Tako da ja ne jebem previse te titule, sertifikate, pecate, cudesa kojima je bombi hteo da me impresionira kod svoga strica.

16. ne ulazeci u to dal taj jeste ili nije imao pojma, a verovatno nije, niste dobro postavili pitanje, i verovatno ste i vi malo zasrali intervju. gde ces nervoznog coveka da pitas otvoreno pitanje stas testiras na telefonu na koje imas milion odgovora.

ako oces da vidis kako razmislja ili pitaj neko glupo pitanje tipa koliko prozora ima u beogradu ili kolko bi dao ponudu na tenderu da zamenis sve gume na automobilima u srbiji, i onda slusas dal razmislja logicno, ili pitaj vrlo konkretno ko ovo sto si pomenuo aj napisi faktorijel. ove fore prodaj mi olovku i to tako ne rade u praksi ako trazis inzinjere.

ovo ti pricam, jer sam intervjuisao dosta nervoznih ljudi koji ispadnu poprilicno dobri.

17. mislim sama cinjenica ako te iznervira kandidat za poso, treba menjas strategiju.

18. kolke su plate sad u srbiji za takve poslove?

19. U zavisnosti od firme pocetna za stazistu je oko 700e, medior inzenjer ima izmedju 1000 i 1500 seniori biju od 1600 pa na vise neto. Tako je bar za BG. Opet, zavisi od firme.

I govorim o ozbiljnim firmama, ako neko ima manje zajebo se.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.