Разноразно питање

1. Hahahahah brateeeee

2. Još kao boldovao da bude smešnije aaaaaaahahahhahahahahahah

E baš si mlatoni jebo te kurac.

3. Thilmo
    Ja mislim da ovima preko i programerima fali socijalni život, da odu u kafanu sa društvom i useru se od alkohola i priče o fudbalu i ženama.

Zato samo kenjaju o parama i kako je u Srbiji sranje, da bi pronašli smisao u njihovim bezličnim životima.

Potpisujem (iako sam i ja vani ali mi ne fali toga)

4. Da znate da jeste tako, ja sam mlad i dugo sam ovde pa imam drustva na pretek ali ovi sto su otisli preko zbog posla u 25toj oni su bas u govnima po pitanju socijalnog zivota

5. Osvetiću brata Bombaja, iako mi je pretio batinama, ne zameram mu, ipak smo braća
    http://dodaj.rs/images/1536774256377.jpg

6. Je l to ta skripta što celt pravio?

Bio sam van zemlje pa nisam propratio. Ako jeste, nije mu baš uverljiva da se ne lažemo..

7. Nije to to, bas ga je izjebao celt ne moze mu pomoci ni saveznistvo sa bobom rockom sada.

8. hehehe a bas si ga smesno osvetio evo svi smo pali sa stolice od smijanja

9. šta da se sveti meni je veći blam što je celt kodove pisao zbog tamo nekog bombaša sa vukajlije.
    ajde još jedan za faktorijel, celte, kladim se da ne umeš.

10. ima li koji moderator da banuje jednog retarda što spemuje u čekaonici?

11. šta da se sveti meni je veći blam što je celt kodove pisao zbog tamo nekog bombaša sa vukajlije.

ma da, ovako niko ne gubi vreme ovde, pa je tih 10 min "pisanja koda" stvarno nesto neuobicajeno.

12. jbg tebi je to 10min a nekome mnogo više treba... ajde ovaj faktorijel?

13. https://cdn.pbrd.co/images/HDJvEbl.png

bukvalno treba vise da se uradi skrinsot

14. ovo mozda i trajno instaliram

15. Daj ekstenziju za ovo celte ahah

16. pazi, sta god da napises, jebes koze, tako da jbg

17. cekaj da promenim ime samo

18. daj i to ljudima da instaliraju

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.