Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
pa napisao je par linija js-a, nije sad bas da je migrirao vukajliju iz rora u serverless react app.
Instalirao, sve preporuke. Dao sam ti tri plusa celte u znak zahvalnosti
celte pregaocu
Hahaha
Сада кипти јер би нам најрадије приредио најгору онлајн патњу
али не жели да нам пружи сатисфакцију црвенобелог бомбија
hahahahahahah nemojte ga dok je na zemlji, čekajte da ustane
Ima li osobe osim bombasa koja nije instalirala ekstenziju? :)
https://youtu.be/Zz1RrR7kQ0M
Evo jedna za bombaša hahahaha
šta radi ta ekstenzija tačno?
Pretvara bombasa u fanaticnog zvezdasa
целтово уништење Бомбаша је интернет догађај године ако мене питате и једна од јачих фора на сајту сиг сиг
Бобаш јебени који се хвали тиме да пише мејлове уефи и фара-и можеш мислити је напустио сај јер га јебе хакер па хахахахах
Hahahaha celtovo jebanje bombaša da se uvrsti na timeline svetskih događaja
Jedno od jacih uterivanja kurca ovde
Samo da se upišem da izljubim brata celta. I ovo nije "jedno od jačih", nego najjače uterivanje kurca ovde ili bilo gde, ikada.
Samo dok sam ga gledao kako se batrga i bacaka po podu, nema ništa lepše nego kad neko siluje siledžiju. Lika koji preti ljudima da će da im šalje ortake da ih biju. Ono kad je rekao da će da se žali guglu je pravo za u muzej primenjene umetnosti.
Hajde Bombi, priznaj da ti ga je šuknuo, naši smo, idemo dalje :)
HEJ HEJ
nije nista toliko suknutno, instaliras ovo, haha bombas pise zvezda hejhej, i obrises za 10 min :)
nije mi jasno samo jel bombas stvarno otiso zbog ovog ili se i on zajebava.
Вратиће се он до недеље.
Pa voleo bih da se vrati, nadam se malo mudriji :)
Ja nisam ni instalirao, mrzi me, ali je toliko do jaja da nemam reči. Ali njegova reakcija, ta nemoć, te prazne pretnje očajnika, te stvari nemaju cenu.
Bob Ro...bombas nam se sada smeje iz Bakua, tebraaaa, navrati ponekad da istrebiš krezave i napredne i da chatujemo o kulturi u Srbiji i svetu :)
je l tačno da je andrej vucic kupio pkb?