Разноразно питање

  1. Pa u srbiji samo kurve i klosari medju omladinom. A sta i ocekivati kad imate vise rijalitija nego Amerika. Postavili ste uzore mace soraje i ove klosare bez dana radnog staza. Bukvalno znam ljude koji dolaze u BG samo da guze kurve i to za dž.

  2. Uvek se gubila nevinost sa 13-14, cak i u konzervativnijim sredinama. Problem je sto danas droljice male nemaju obraza pa kad se probiju sa 13 lupaju se do 18 sa fazon 40 razlicitih likova a to opravdavaju "vezama" koje traju 3 ipo dana. Srpkinje od lepih i otmenih zena do kurvestija belosvetskih.

  3. Uvek se gubila nevinost sa 13-14, cak i u konzervativnijim sredinama.

    Bilo je uvijek slucajeva, ali nije se bas redovno gubila u tim godinama

    Bukvalno znam ljude koji dolaze u BG samo da guze kurve i to za dž.

    Ovo jeste, to sam davno jos cuo neko kako komentarise "I love Belgrade, because with every drink you get a blowjob basically"

  4. Ovu spiku mogu da furaju samo glupanderi koji nikad nisu cimali picke van granica srbije.

  5. Imam još jedno pitanje, zašto autor poznat pod nadimkom Zapata mijenja nickove na sajtu svakih 15 minuta? Svaki put kad vidim neki novi profil na sajtu, ubrzo se ispostavi da je ipak on, ko Čak Testa jebeni. Nemam ništa protiv čovjeka niti njegovog mjenjanja imena, ali me baš interesuje jel ima tu neki fol ili razlog, ili mu samo brzo dosade nickovi?

  6. не зна човек на шта се више ложи, јбг тако је у могућности, па нека мења.
    Чекамо да обори рекорд у промењеним именима.
    Хулк, Gordon Cole, Peter Venkman, Kyle Reese, Веном, Homer Simpson, Zapata, Zaрata, БОЖО БАРСЕЛОНА, Promoter, Zaрata, Carles Puigdemont, Johnny Lawrence, Dock Ock, Spider-Man, Zaрata, Рави Шанкар, Barrilete Cósmico, Jep Gambardella, Спајдермен, Запата

  7. замолићемо кајзена да дода.

  8. koliko ce jos nadimaka da promeni dok konacno se ne izbrise ono zapata u profilu je pravo pitanje

    riknula mi graficka izgleda, samo na sekund prilikom paljenja kompa okrene ventilatore, ne baca sliku, zvucnik biosa odlepio, ali se ipak cuje zvuk podizanja sistema na vindousu. da li je ovo kraj graficke od 100e ili ipak ima neke nade pa se moze popraviti nedajboze?

  9. Ne znam brate ja sam kupio laptot kad sam se vraća sa ručka iz Skoplja i5 procesor ima

  10. Bokseru odgovori mi na moram nekom da se izjadam

  11. je li ima nekih vukajlijasa iz bl da su jos ostali?

  12. Koliko para sebi humanitarna fondacija sme da ostavi od donacija? 1%, 5%, 10%, neku fiksnu sumu ili kako?

  13. bolje da si pitao koliko para doniraju od toga što dobiju, 1%,5%,10%?

    Većina njih ima finansijske izveštaje lako dostupne, ali pun kurac informacija stave tako da ono što te zanima, a to je koliko zapravo daju je lepo sakriveno u tom đubretu od informacija.

    Dok poplaćaju svoj debeli menadžment, ostane im neki sitniš, to pošalju svojim jaranima po africi kao platu, a ovi ako ostane kusur kupe čokoladu lokalcima.

    Pre nedelju dana sam gledao plate jedne velike fondacije ovde, koja dobija 78M eura godišnje, od toga je 20% od ljudi, ostalo je od države, eu itd.
    Plate njihovih jarana npr u Ukraijini su 3x veće nego prosek + što ovi iskamče.

    De otvori nešto dase bogatimo.

    inače, kacu bile poplave u srbiji ibosni, metuli su 2k ojra ukupno kao pomoć, valjda im ostalo od ručka.

  14. Pa to nesto i kontam zato pitam. Ova jajara Sergej grdne pare sebi stavlja u dzep. Inace malo sam istrazivao, svega 5-6 organizacija je palo za ovo, i to zato sto su primili tipa 500k evra a sebi uzeli 375k. Debilcine proklete. Meni licno 10% da ide u dzep i ko bog. Nego cudi da ovaj nas debilni zakon nema taj neki dozvoljen procenat regulisan. I dalje vazi neki zakon iz 89. i nista tu nema odredjeno. Samo ne treba biti alav, moze se dobrim marketingom i pametnim potezima staviti 100k evra za godinu dana sebi u dzep. Skromnom cojeku dosta.

  15. de sredi, registruj to kao NVO, ameri vole bacati pare na to unas, reci još da pomažeš šiptarima, al sve keširaš

  16. Vecina naroda ne shvata da su ti humanitarni fondovi isti kurac kao firme. Jedina razlika izmedju privrednog drustva i humanitarne organizacije je sto ovi drugi nemaju profit, vec moraju da daju pomoc i sve sto dobiju od donacija moraju ili da doniraju ili da potrose. Ni prebijenu paru ne smeju da prenesu u narednu fiskalnu godinu.

    Znaci svi koji rade, od direktora fondacije do vozaca, primaju platu. Jedino volonteri ne dobijaju nista. Ako je u pitanju nesto kao fazon da lece decu tek oko 20-25 posto ode zaista na lecenje, u najboljem slucaju. Ako recimo furaju zastitu prirode onda lova ide na ciscenja, rezervate za male zivotinje i ostala cudesa i tu onda taj procenat moze da bude veci. Na zapadu se niko ne buni oko toga prvo sto tamo drzava leci decu, a ne gradjani od svojih para, a drugo zato sto kad posaljes SMS ili uplatis lovu u neki fond to ti se odbije od poreza. Volonterima se uzima kao preporuka prilikom zaposljavanja to sto su posvetili vreme za tako nesto. Kod nas ni prvo ni drugo ne valja kao zakon, pravilo i praksa, pa imamo Rebrace i govna. Nolova hanuma je recimo direktor Nolove fondacije i gospoja za to uredno prima platu. Jos jedan nacin da kosovar ne plati porezu. Znaci turi svoje rodjene pare u fond, ono malo poreze sto i naplate opet ima odbitak zbog te love, a od te love gospoja dobije platu i vrati kuci.