Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ni ja nisam primetio da je vredjao nekoga,samo postavio pitanje.
Idem u Singapur na dve nedelje pa me interesuje šta da obiđem tamo, šta je vredno viđenja? A da, vi nikad niste bili tamo, zaboravite da sam ovo pitao.
Ostani tamo.
Krajsler too sassy for you.
Pij dosta vode kad budeš stigao tamo, imaju topliju klimu od naše pa moraš biti hidriran.
https://youtu.be/gTe5uqbdJIk
Obuci se slojevito.
Oprezno sa trandzama
Idem u Singapur na dve nedelje pa me interesuje šta da obiđem tamo, šta je vredno viđenja? A da, vi nikad niste bili tamo, zaboravite da sam ovo pitao.
Nista. Cigare ilegalne, zvake ilegalne, za mrvicu ganzde 20 dina robije, guzvanjac jedno drugom na glavi, bolesno cisto, ali bolesno, Svica je cigan mala u poredjenju. Jedino sto svi pricaju engleski i ako te moderna arhitektura interesuje bas se izdrkavaju sa tim hotelima, neboderima i cudesima, pa imas sta da vidis. Bio isto dve nedelje poslom pre 2 godine, smorio se treci dan k'o plovak. Svaki dan posle posla sam sedeo u sobi i picio Crusader Kings 2 do spavanja.
Krajslere, posebno obrati pažnju na ponašanje na ulici, ako pljuneš ili baciš i najmanji papirić mimo mjesta koje je za to određeno neko će te vidjeti i prijaviti a kazne su ogromne. fin provod želim :)
I ovo sto Pani kaze
I obavezno posjeti Mekdonalds, poznatiji u slengu kao Mek.
Preskaci tramvajske sine da te ne udari struja
je li mogu u bg kupiti neku kartu za gradski prevoz koja mi vazi tri dana?
Kupi busplus karticu pa se vozaj kolko oces
koliko je to
sad malo gledao jbt sunce koliko su ljudi zakomplikovali tarife
Svercuj se
ако наиђе супер риџа само изгледај опасно и без бриге они малтретирају само девојке до 45 кг
jel ima neki sajt gde likovi/pederi kupuju nosene muske carape i bokserice, ko sto ima za zenske?
mora biti