Koliko traje to brijanje?
Koliko cesto se brijes tako?
Sta znaci pravis sapun, ono uzmes svinjsku mast dodas omeksivac da mirise i tako neki postupak sto se nekad pravio sapun, ili kako?
Ja sam se brijao sa ovom mašinicom što je Skočko postavio, odlična je opcija
Ja sam skidao onaj češalj ispod lakše mi bilo
I penu sam kupovao jbg ko ce da se jebe sa četkom
Ja se brijem masinicom marke Yuma, 80 kinti na pijaci, a odlicna je, bas je tesko poseci se, jer je veliki nagib zileta, ima recenzija na jutjubu cak, koliko je legendarna. Obicna cetka i sapun za brijanje legendarni Arko. Posle tusiranja iskljucivo, bitno je da nema nikakve masnoce na bradi, silazi kao slag sa torte.
Ne brt, svaka dlaka se vremenom izmasti, zlezde i tako to. Nije toliko fora da je koza meka, nego da je brada dobro isapunjana i oprana pre samog brijanja.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Koliko traje to brijanje?
Koliko cesto se brijes tako?
Sta znaci pravis sapun, ono uzmes svinjsku mast dodas omeksivac da mirise i tako neki postupak sto se nekad pravio sapun, ili kako?
Ja ne brijem vise bradu, fazoniram.
Skocimis u vojsci ustajao u pola pet da stigne da bude obrijan
http://cdn.alexandar-cosmetics.com/media/cache/product_large_380_100/images/products/a34564a70912462ee3a61c23612d0e648f3aa5d9.jpeg
ja imam ovo i brijao sam se nekoliko puta sa ovim i mogu vam reci sledece:
nikad se obicnim ziletom nisam toliko dobro obrijao kao sa ovim. znace bolje nego na gillete reklami.
vrlo je sporo i pipavo. usudicu se da kazem i neprakticno. ali ko ima zivaca i vremena, preporucujem.
Pa odes kod berbera da te obrije.
Ja sam se brijao sa ovom mašinicom što je Skočko postavio, odlična je opcija
Ja sam skidao onaj češalj ispod lakše mi bilo
I penu sam kupovao jbg ko ce da se jebe sa četkom
Za bracu dobar forum
http://savrsenobrijanje.com/forum/
Ja se brijem masinicom marke Yuma, 80 kinti na pijaci, a odlicna je, bas je tesko poseci se, jer je veliki nagib zileta, ima recenzija na jutjubu cak, koliko je legendarna. Obicna cetka i sapun za brijanje legendarni Arko. Posle tusiranja iskljucivo, bitno je da nema nikakve masnoce na bradi, silazi kao slag sa torte.
Tri prelaza. Niz dlaku, popreko i izbrijavanje. Voditi racuna samo u kom pravcu raste dlaka, svima je drugacije.
Apo ja jesam ljubitelj četnika al kakva masnoća na bradi šta pričaš haha od gibanice jeli
Fun fakt, ta Yuma je turski spinoff nekog nemackog brenda, a nasao sam ladno kod kineza kopiju Yume, kopija kopije.
Jel se ta Yuma čita Džuma da ih tužim za skrnavljenje molitvenog obreda i uzmem masne pare
Опет те поштујем Бохоре
Ne brt, svaka dlaka se vremenom izmasti, zlezde i tako to. Nije toliko fora da je koza meka, nego da je brada dobro isapunjana i oprana pre samog brijanja.
Šta je ovaj Plidu krenuo u džihad, zadnjih 8538937 postova mu o islamu
Nisam tebra jos sam pri zdravoj pameti :D
Sad sam tek ukapirao Apo, istripovao sam se nešto
Boljo šta me poštuješ majmune ja sam kz srca Šumadije ovde do pre 20 godina svaka kuća imala bradu
Al rijetko koja iks pecu
Опа па драго ми је да то чујем. И код мене иста прича маймуне, највећи смо четници што се РС тиче.
Kako sam se dobro posro boljo jel te interesuje tezina
Вагаш властита говна? Знао сам да ниси нормалан.