Разноразно питање

1. Od kada je Vukajlija režimska stranica?

2. kako to mislis od kada?

3. Od kad sam ja rekao da je postalo mejnstrim prozivanje vucica

4. Letovao neko u Kavali?

5. Pa to brt. Uglavnom kad uplatis ceo aranžman do kraja januara imaš popus do 20%. Ako već znaš gde i kad ideš, što da ne uštediš 150-200e.

6. pa moras da gledas na 100 evra godisnje jbg kad si smrdljivi komercijalista

7. Sad prozivke na thilmu jer oce da ustediti a prozivke dolaze od bezbankovica. Zato ste i sirotinja.

8. Bio sam ja u Kavali 2013, sve je bilo placeno preko neke agencije nista ti ne znam

9. Haha ma opušteno Plidu. Hvala na podršci u svakom slučaju.

Ali bitno je da se piše nešto na forumu, makar TRIGEROVANO. xd

10. cupamo sajt iz vegetativnog stanja. neuspjesno

11. Zasto je ciklon sebi ukinuo odabrane, nisam u toku

12. Ја мислим да је рекао да је осјећао потребу за тим и да је тако најбоље.

13. Ako ako, najbitnije je da je savjest mirna

14. Zar Kavala nije uglavnom luka za trajekte do pravih letovalista? Tipa Tasos i to...

15. Hladna zima se šunja sa Kavale..

16. Pa to mi treba, trajektom dolazim.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.