Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Na primer ćale kad se prase skida sa ražnja obavezno jede glavu i nogice prvo
Glavu jede po nekom svom rituali i mozak na kraju izvadi i pojede
Mozak na foliji sa roštilja sam probao moš se jede a ovako iz glave da izvadim ne mogu
I samim tim sto jede nogice i glavu brija jebeno prase i poliva ga vodom 45 min i na kraju spali brenerom ako je negde ostala dlaka slučajno
Imam druga koji za 45 minuta upolovači prase na vatri ako računam da mu je početak prase u oboru, munja
Plidu je l znaš šta je prečnjak?
probao jednom u zivotu da koljem prase, zabio noz u grkljan izasao pored uva gore, nisam se vise petljao oko tih stvari
cisto radi statistike, sta vam ukusnije prase ili jagnje?
da pocnem:
jagnje 1 prase 0
Prase 1:1 jagnje
Prase 2:1 jagnje
2:2
S tim sto se ja svaki put oserem od sarme, pa mi ne ostane mnogo mesta za pecenje. Jebajiga, volim sarmu.
jagnje.
prase je seljacki
ja sam urban
jagnje 3:2 prase za sad.
Kakvi ste muslimani neveruem
Ja nemam pravo glasa ali jagnje moje <3
Ne računaš se ti nemaš pravo izbora
kakve veze ima sto neko voli jagnje vise sa muslimanima, jedemo i mi to?
i da, ne racunaju se oni sto ne jedu nesto iz principa ili nekog drugog bola u kurcu, nego samo oni sto jedu i jedno i drugo pa jedno vise vole
Izgubice jagnje kad se oglase ovi iz RS-a
Ma kurac oće Bosanci vole janjetinu
Vise jagnje
Jagnje
Ja jedem rebra i potrbusinu, imam 25 al jeo sam i prethodne dve tri godine. Tacna je bohorova teorija, samo sam ja malo napredniji
Prase omg