Разноразно питање

1. Na primer ćale kad se prase skida sa ražnja obavezno jede glavu i nogice prvo
    Glavu jede po nekom svom rituali i mozak na kraju izvadi i pojede
    Mozak na foliji sa roštilja sam probao moš se jede a ovako iz glave da izvadim ne mogu
    I samim tim sto jede nogice i glavu brija jebeno prase i poliva ga vodom 45 min i na kraju spali brenerom ako je negde ostala dlaka slučajno
    Imam druga koji za 45 minuta upolovači prase na vatri ako računam da mu je početak prase u oboru, munja

2. Plidu je l znaš šta je prečnjak?

3. probao jednom u zivotu da koljem prase, zabio noz u grkljan izasao pored uva gore, nisam se vise petljao oko tih stvari

4. cisto radi statistike, sta vam ukusnije prase ili jagnje?

da pocnem:

jagnje 1 prase 0

5. S tim sto se ja svaki put oserem od sarme, pa mi ne ostane mnogo mesta za pecenje. Jebajiga, volim sarmu.

6. jagnje.
    prase je seljacki
    ja sam urban

7. jagnje 3:2 prase za sad.

8. Kakvi ste muslimani neveruem

9. Ja nemam pravo glasa ali jagnje moje <3

10. Ne računaš se ti nemaš pravo izbora

11. kakve veze ima sto neko voli jagnje vise sa muslimanima, jedemo i mi to?

i da, ne racunaju se oni sto ne jedu nesto iz principa ili nekog drugog bola u kurcu, nego samo oni sto jedu i jedno i drugo pa jedno vise vole

12. Izgubice jagnje kad se oglase ovi iz RS-a

13. Ma kurac oće Bosanci vole janjetinu

14. Ja jedem rebra i potrbusinu, imam 25 al jeo sam i prethodne dve tri godine. Tacna je bohorova teorija, samo sam ja malo napredniji

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.