Na primer ćale kad se prase skida sa ražnja obavezno jede glavu i nogice prvo
Glavu jede po nekom svom rituali i mozak na kraju izvadi i pojede
Mozak na foliji sa roštilja sam probao moš se jede a ovako iz glave da izvadim ne mogu
I samim tim sto jede nogice i glavu brija jebeno prase i poliva ga vodom 45 min i na kraju spali brenerom ako je negde ostala dlaka slučajno
Imam druga koji za 45 minuta upolovači prase na vatri ako računam da mu je početak prase u oboru, munja
Na primer ćale kad se prase skida sa ražnja obavezno jede glavu i nogice prvo
Glavu jede po nekom svom rituali i mozak na kraju izvadi i pojede
Mozak na foliji sa roštilja sam probao moš se jede a ovako iz glave da izvadim ne mogu
I samim tim sto jede nogice i glavu brija jebeno prase i poliva ga vodom 45 min i na kraju spali brenerom ako je negde ostala dlaka slučajno
Imam druga koji za 45 minuta upolovači prase na vatri ako računam da mu je početak prase u oboru, munja
Plidu je l znaš šta je prečnjak?
probao jednom u zivotu da koljem prase, zabio noz u grkljan izasao pored uva gore, nisam se vise petljao oko tih stvari
cisto radi statistike, sta vam ukusnije prase ili jagnje?
da pocnem:
jagnje 1 prase 0
Prase 1:1 jagnje
Prase 2:1 jagnje
2:2
S tim sto se ja svaki put oserem od sarme, pa mi ne ostane mnogo mesta za pecenje. Jebajiga, volim sarmu.
jagnje.
prase je seljacki
ja sam urban
jagnje 3:2 prase za sad.
Kakvi ste muslimani neveruem
Ja nemam pravo glasa ali jagnje moje <3
Ne računaš se ti nemaš pravo izbora
kakve veze ima sto neko voli jagnje vise sa muslimanima, jedemo i mi to?
i da, ne racunaju se oni sto ne jedu nesto iz principa ili nekog drugog bola u kurcu, nego samo oni sto jedu i jedno i drugo pa jedno vise vole
Izgubice jagnje kad se oglase ovi iz RS-a
Ma kurac oće Bosanci vole janjetinu
Vise jagnje
Jagnje
Ja jedem rebra i potrbusinu, imam 25 al jeo sam i prethodne dve tri godine. Tacna je bohorova teorija, samo sam ja malo napredniji
Prase omg