U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
И да је Тома у праву, и да је Томдрил у праву, поставља се питање: Кога боли курац? Скроз небитни људи и још небитнија ситуација о којој треба да се расправља између то двоје људи. А Тома је са овим феминацизистичким заблудама показала каква је сплачинарка и колико воли да глуми жртвено јање.
Uu dobar glas ima Zapata
Koja je tema uopšte bilo ono gdje je Tomdril onu pljuvačinu bacio, ono je stvarno bruka bila, ali smiješno da je bilo - jeste
Ako bulja kaze da je nesto nebitno mora biti tako
ja tri godine ne pricam o tome a uvek me startuje neko na cetu s tim sranjem u tome je poenta jebena
vi smete da me startujete a ja ne smem nsita da kazem?
Poenta je da treba da kažeš nesto tipa : "hehe vazda ja i moja smrdljiva g00za samo vam moja g00za u 00stima"i ljudima ce dosaditi.
Jbg brt napravi drugi nalog
Onog trenutka kada pokazes da ti nije svejedno rastrgnuta ces biti kao impala od strane hijena, koje igrom slucaja zrtvu krenu da paraju baš od čmara
Ovo sto kaze Zap.
Zap os se udruzimo, mogu da pevam pratece vokale i da vristim sa vremena na vreme kao Maynard Keenan
Zapato voliš li Isaac Hayesa kojim slučajem
Ajzak odlican je. Malo smara sto sajentolog je bio al ok
OOO YOU'VE GOT TO DOOOOO YOURRRR THINNNGGG
pa gledam nekako bi ti dobro legao onaj refren na Walk On By
Hahah snimio sam sad za tomu smora od eliota smita- between the bars, hteo sam da zvuči smešno (tipa ono sranje je tomo al bice bolje) al ispalo je mnogo pederski lolo
vocaroo pokidao samo to sam usao da kazem
sajt vrlo ziv otkako nema modova primjecujem
Ђеси пријатељу Мртви дуготе није било
uplasio sam se da me neko ne istuce dok nema modova brt iskreno
Под мојом си заштитом одсад без бриге буди
Zašto ne mogu avatara da menjam kojupičkumaterinu?
Таман сам се спремао да одем на ПорнХаб, кад прочитам ово и сетим се оног поста. Прошла ме воља за животом.