Eh Kornelije, kad bi se ljudi povodili takvom logikom onda niko ništa ne bi jeo no bi svi pocrkali od gladi. Evo naprimer neko se napije i ispiša se u kupus koji ćeš ti sutra da jedeš.
Коренелије, то може да каже само неко ко никада није гледао како се коље свиња. Ја јесам, и не пада ми на памет да постанем фегетаријанац. И сам бих заклао, када би ми било потребно, када бих умео и имао свињу. Шта кој курац.
Ma ne vodim se tom logikom, za mene su vegetarijanci hipsteri, kao ajde da budemo drugačiji, da seremo malo. Čovek od davnina jeo meso, ipak bez mesa nema rastenja kako bi rekle babe i tetke.
Kad bi klanice imale zidove od stakla, svi bi bili veđetarijanci
Paul Mccartney
Kakvo jedenje govana, aupičkumaterinu.
Kad bi ostale civilizacije došle na Balkan da vide tradicionalno klanje krmaka postali bi vegetarijanci jer su pičkice. Ko im jebe mater, DAJ NAM KRMEĆINE!
Skočimiš
Imam ja pitanjce.. Koji kurac u rukometu nema odredjenog vremena za napad ?
Jebo ih pasivan napad sad traje 15 sad 40 sekundi i uvek neke peripetije sudije ovo ono jebu mater.. Ono, retoričko pitanje al eto možda i nije
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
:))
http://www.akvarijske-ribe.com/tekst.php?ID=21
Hvala Brus :)
Danas sam gledala neku emisiju o zivotinjama, al' na svedskom i bas sam se pitala kako one spavaju... :)
Šta kažu vegetarijanci o životinjama koje su mesožderi? "No no no, tita to!"?
kažu im '' kako ste sirovi, seljačine!
imaju oni logiku da se ljubimci mogu izmaltretirati da jedu vegetarijansku hranu... guglaj vegan pets za info...
Nevera, koma, koji su hipsteri, al reče neko
Kad bi klanice imale zidove od stakla, svi bi bili veđetarijanci
Paul Mccartney
Eh Kornelije, kad bi se ljudi povodili takvom logikom onda niko ništa ne bi jeo no bi svi pocrkali od gladi. Evo naprimer neko se napije i ispiša se u kupus koji ćeš ti sutra da jedeš.
Коренелије, то може да каже само неко ко никада није гледао како се коље свиња. Ја јесам, и не пада ми на памет да постанем фегетаријанац. И сам бих заклао, када би ми било потребно, када бих умео и имао свињу. Шта кој курац.
Ma ne vodim se tom logikom, za mene su vegetarijanci hipsteri, kao ajde da budemo drugačiji, da seremo malo. Čovek od davnina jeo meso, ipak bez mesa nema rastenja kako bi rekle babe i tetke.
Paul Mccartney
Kakvo jedenje govana, aupičkumaterinu.
Skočimiš
U redu je klanje svinje, šurenje je ono što ne mogu da podnesem. Jebiga, nisam metalac.
nisam video uživo klanje, vido sam samo neke kokoške al i to sa distance.
Imam ja pitanjce.. Koji kurac u rukometu nema odredjenog vremena za napad ?
Jebo ih pasivan napad sad traje 15 sad 40 sekundi i uvek neke peripetije sudije ovo ono jebu mater.. Ono, retoričko pitanje al eto možda i nije
Да би могли да наместе и тим чином кобјасне! олололо
Je li pivo posno?
jes
UBIH SE OD POŠĆENJA
paninaro, a ti imaš porodicu?
DOBAR DAN, JA SAM MEŠJA I JA... JA... POSTIM...
imam, šo?