Nik mi je ovako ka što piše, a najviše što mogu da ljudima približim kako se pravilno izgovara je "Mešja", znači meko šj.
Evo, sad nema zabune kako se čita moj nik. :)
Dosadno mi Laki pa moram nekako kratit vrijeme pričanjem gluposti.
Prije sam ulazio na vukajliju po 5 minuta, a na fejsu zaglavim po čitav dan.
Sad na fejs uđem samo da vidim notifikacije, a na vukajliji zaglavim po čitav dan.
Jel' to normalno ?
Komšija mi je dao nekoliko desetina primeraka Stripoteke koji nisu videli svetla nekih 20ak godina (stojale na tavanu u kutiji). Elem, mene me zanima da mi vi reknete da li postoji neki način da se odstrani onaj odvratan vonj starine i prašine sa njih?
Хвала Џерико. Ал сам прс'о кад нисам могао тога да се сетим, мозгам сат времена.
А реванш кад будеш хтео... Само јави овде, стално ми је активан таб са билијаром али га погледам на два сата...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Добро Ђетићу а што сад постиш на Божић?
pa ono, mislio sam da si negde kao ja tj 16 godina a ti odrastao čovek pa da se naviknem tešto je
:)
Zar nije Mesja? Opet me zbunjuje tvoj nick.
Nik mi je ovako ka što piše, a najviše što mogu da ljudima približim kako se pravilno izgovara je "Mešja", znači meko šj.
Evo, sad nema zabune kako se čita moj nik. :)
Dosadno mi Laki pa moram nekako kratit vrijeme pričanjem gluposti.
Mešo si to ti? Što promeni ime?
Ja ja, glavom bradatom, no reko eto da promijenim malo.
ok, samo nemoj menjat taj avatar, prepoznatljiv si po njemu :)
Prije sam ulazio na vukajliju po 5 minuta, a na fejsu zaglavim po čitav dan.
Sad na fejs uđem samo da vidim notifikacije, a na vukajliji zaglavim po čitav dan.
Jel' to normalno ?
Jeste. Vuka > Fejs.
Potpuno retarde, sledeći stepen je da počneš da gledaš sat na TV-u i pratiš kako se pomera odnos ocena na njemu...
Komšija mi je dao nekoliko desetina primeraka Stripoteke koji nisu videli svetla nekih 20ak godina (stojale na tavanu u kutiji). Elem, mene me zanima da mi vi reknete da li postoji neki način da se odstrani onaj odvratan vonj starine i prašine sa njih?
:)))))))))))
Potpuno retarde, sledeći stepen je da počneš da gledaš sat na TV-u i pratiš kako se pomera odnos ocena na njemu...
LOLOLO Drago mi je da nisam dotle dosao. Jos.
noćna mora moderatora... 11:58, a ja ne mogu da se ulogujem na B92 da obrišem...
Мој, брусе, што ли си ти радио кад је био дочек нове после пола сата
Јел зна неко како се код нас преводи "nonhuman resources"?
Verovatno materijalni resursi. Bolje da si dosao na bilijar, da se revansiram za ono ponizenje.
nači kajzen ti je ukinuo i tu opciju? ccc, neće to na dobro...
Хвала Џерико. Ал сам прс'о кад нисам могао тога да се сетим, мозгам сат времена.
А реванш кад будеш хтео... Само јави овде, стално ми је активан таб са билијаром али га погледам на два сата...