Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Celte napravi neku temu i kad imas te klipove lepe kaci ih do jaja su.
To za macice je jedenje govana
ovaj kanal je generalno dobar, skoro sav sadrzaj.
jebem li ga sta ima, meni zanimljivi ovi crtani filmovi kojim se objasnjava neka ozbiljnija tema. nekako mi to krajnji deo razumevanja necega, kad mozes da napravis crtani od toga :)
Pa to, ne znam ko je rekao (sig ajnštajn, nama srbima je sve rekao ili ajnštajn ili ivo andric) u fazonu ako mozes da objasnis random liku na ulici tako jednostavno da on razume, e onda si shvatio to
Kacio si jos neke videoe, gotivno mi da su skroz random teme a do jaja zanimljive
Ajde ospori ovo za Pacove Cokse da te vidim
Moji klinci stalno gledaju ovaj kanal sa ovog poslednjeg videa, stvarno objašnjava. Pogotovo od kada je televizija propala i nema ničega obrazovnog na njoj važno je da ljudi prave i razvijaju ovakav sadržaj.
ima na jutubu svasta kul pored generalno sranja
Kako bi se na srpski prevelo “frugal”
Oficijelno je stedljiv ali to nije to znacenje. Jeste ako se primeni na ljude al frugal moze da se primeni na bilo sta i onda znaci vise nesto kao jeftino/osnovno.
Nesto izmedju skromno, stedljivo i cicija, sve u jednoj reci
u osnovi nema podrugljivo znacenje, nesto najblize na nasem bi bilo ekonomican.
da, prevod je po meni skroman, ali samo u finansijkom smislu. bilo osoba, bilo predmet.
znaci kod nas bi bilo za osobu stedljiv, a za predmet skroman/jeftin.
frugal man has a frugal dinner - sto cudno zvuci jbt
stedljiv covek jede skromnu veceru
Druže šta je sa ovim
https://www.facebook.com/100011052724321/posts/946577472387335?d=n&sfns=mo
ko je ovaj?
Onaj debil što je mucao na N1 ušao u top 3 transver blama godine
ovaj lik ce da jebe kevu.koliko god to bilo tuzno.ice ulicom i marisati ljude sa onim svojima i niko mu nece nista smeti.
ovo je ko neka nova generacija radikala, samo sto ovaj nije seselj. ali bi volio da bude.
Srbija 2019 je plodno tle za ovakve. Biće još gore. I ne vidim ko će ovom fašizmu i zlu stati na put. U vranju, najkomunjarskijem gradu planete, gde sps pao tek 2016... imaju ogromnu kancelariju u sred centra i 4 odbornika.
Jedino što me greje je vrlo nizak moralni prag ovakvih volova, i tendencija da se smire ako ih neko jači potkupi nekom funkcijom i parama
Haha, nama u Sapcu su ovakvi dvorske lude, pustimo ih kao neku vrstu zooloskog vrta pa se smejemo posle mesec dana. Dobro, mi smo na visem stupnju evolutivnog razvoja, ovakvi mogu da dobiju 0,2 % kod nas.
Pa jbt glasa li neko za njih sem keve iz sažaljenja?
Bio sam jednom u Šapcu. Smrdi na govna nekakva, al ne klasična nekakva post-alkoholna