Разноразно питање

1. japanci stvarno nisu izgubili ni jedan rat dok ih nisu nadrkali amerikanci. doduse nikad nisu napadali, uglavnom su od drugih odbijai napade. najblize sto su stigli da najebu je sa rusima kad se cackali brodovima, al tad neki tajfun debelo sjebo ruse, sto je jos vise ucvrstilo njihovu ideju da su neosvojivi od boga.
    ili tako nesto bese, ne znam dal je sa rusima, mozda i ranije. zaboravio sam.
    al poenta jeste da su stvarno imali ideju da su nepobedivi, ne ono kao da se loze.

2. Nije tako Celte. Propaganda je došla pose rata kad su krenuli da se peru. '41 i '42 su prišli jebeno blizu da sjebu Sovjete. Ovi ih dobili na čist determination 20 fm menadžer rečnikom.
    Od '43 sovjeti su bili jači na tom nekom strategiskom planu (consecutive operations i taj kurac) Nemci tradicionalno sjajni na operaciskom nivou, možda blado jači na taktičkom nivou.
    Nije mi tu laptop s knjigama a i pio sam. :)

3. Kog zanima japanski mentalitet neka pročita "Samuraj" Saburo Sakai

4. дебилизирали их амери намерно

5. ovo za japance pricam kroz istoriju, valjda su se nesto branili od mongola, pa koreanaca, pa posle od rusa pocetkom 20. veka, i ucvrstila se ozbiljno ideja da su neosvojivi.
    tako sam bar negde citao ili gledao. nisam bas 100% siguran doduse :)

6. pomesao, sam ovo sto sam pricao za ruse tajfun sjebo mongole koji su bili na mrc da pomesaju malo cistokrvnost japanaca odavno :)

svejedno, valjda nisu ni jednom bili osvojeni do trenutka kad ih amerikanci zasipali svim zalihama dinamita, napalma i uranijuma sto su imali :)

7. Inače ide mi najbolji drugar za Nemačku, pa da se popije.
    Jebeš prvu smenu sutra :)

8. Petar Pan Pezo$
    dajte jos detalja o nemackim uniformama

Deo kontigenta za SS se šio u Bosovoj fabrici u Zemunu, na teritoriji NDH. Mislim da je bila negde ofrlje oko Nove Galenike, otvorena je pre rata, tada su pravili odela i kapute od vune. Partizani je sravnili sa zemljom po oslobođenju.

9. japanci su izgubili od rusa pa su vrlo brzo odustali od pokusaja bilo kakvih da se rusima oduzme teritorija pa su krenuli na zapad da se sire
    inace japanci su bili jednako losi kao nacisti u aziji tokom rata ako ne i gori, na neke su se zlocine i nemci zgrazavali tipa nanjing masakr

10. знам да се користило 90их против шиптара приликом waterboardinga али нисам знао да је и даље у употреби једно велико браво за нашу војску хвала на одг о/

11. Ima li ona prava navigacija neke prednosti u odnosu na navigaciju koju imaś na telefonu, tj gugl maps?

Sad gugl maps imaš i oflajn i šljaka, a vidim svi nude neke navigacije na prodaju.

12. ја сам једном пробао туђу навигацију чисто да видим да л се исплати да узмем и у суштини је исти курац као и на фону само што је мало прегледније е сад можда је то била нека сиротињска навигација нзм

13. jel ima negde neki sajt gde moze da se vide sve plate fudbalera u svim ligama koje imaju, kolko zaradjuju nedeljno, mesecno itd...msm da je kelt okacio neki sa engleskom ligom de za svaki tim ima posebno kolko koji igrac zaradjuje

14. Jeli maya berowic ganferka?

15. I ako jeste, nije čistokrvna. Mislim da oridzinal cigani nemaju plave oči. Doduse, mozda turila sočiva.

16. A i po Bosni se cigani teže probijaju van ciganskog sveta.

17. Matoraći nek vam je srećna 1977. godina!

via Vojislav Koštunica

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.