Разноразно питање

1. Шта бисте радили ако направите дете црнкињи?

2. pobegao bih iz Srbije da mi ova moja ne baci živu sodu u oči...

3. Шта бисте радили ако направите дете црнкињи?---moj ortak je napravio dete crnkinji iz brazila

4. verovatno bih joj napravio još par

5. _AJAX_ pre 13 minuta
    Шта бисте радили ако направите дете црнкињи?

imao bi besplatnu radnu snagu za kopanje krompira. fakjea!

6. divi mene,citiram ko na cetu,lol
    ja znam da je ne bi zenio,osim ako je ko bijons ili tako neki fazon

7. Ciji je punjac dupli?

8. Није да сам расиста, али црнкиње су физички боље пичке од белкиња и сигурно се боље спавају. Ипак, црно је црно. Свима боде очи. Замисли доведеш је у Србију, да те цела фамилија зајебава. Плус клинца ће сви да ти зову цига и да га туку. Замисли на пример породично стабло испод прађеда солунца, војводе Вукоја, стрица харамбаше Батрића, чукунчукункурајбера са Косова убациш црног арапина иако је твоја крв. Полу црнац јеботе па макар му дао име Карађорђе.
    Или кад ти црнкиња пређе педесету и отромбољи се сва.

Жао ми црнкиња што их дискриминишемо. Посебно бразилске црнкиње. мм.

Што сви црнкиње посматрају као сексуалне објекте, а не као мајке своје деце, нежна, крхка створења?
    И што имају толико боља дупета?

9. Шта бисте радили ако направите дете црнкињи?

Posadio bih polje pamuka, da ima dijete zanimaciju.

10. Није да сам расиста, али црнкиње су физички боље пичке од белкиња и сигурно се боље спавају

niej tačno,nema bolje od lepe evropljanke.

И што имају толико боља дупета?

nije tačno. nemaju,samo se tripuješ. evropljanke imaju najlepše dupe, mislim, one koe imaju lepo naravno.

11. Полу црнац јеботе па макар му дао име Карађорђе.

CRNI ĐORĐE! Ahahahahahahaha!

12. jebala vas dupeta, sise su važne a crnkinje imaju skrnave Diskaveri sise. akuna matata sise bre, fuj to.

13. Чињеница је да црнкиње имају већа дупета од белкиња, као што је чињеница да црнци имају већу киту.
    Е па можда су им зато и дупета већа. Јесте јеботе.

14. Činjenica je da bih ja pre jebo kvalitetnu plavušu iz Švecke nego 2 bijonsice ololo

15. Jebo vas svuda samo o seksu raspravljate, dobro je sto samo ja nemam tu boles, sad mi je mnogo lakse...

16. Ja bih pre jebo Madjaricu ili Grkinju nego crnkinju. . .

17. Па то кажем. Црнкиње некако нису за нас.

18. Куј је јачи кад би се био Роки и Рамбо у борбу до смрт?

19. Jebo te jedva sam razumeo pitanje.. Roki bre zato sto je italijan i klošar i retardiran a ne ono američko palćenicko djubre Rambo je bre pička!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.