Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Рамбо зато што има ручни топ, а Роки рукавице
Ček malo, akuj Roki? imaš roki 1, roki 2...imaš i rambo 1,2...ako bi se bili Roki 3 i Rambo 2? a? a?
Niko, Stalone ne mož sebe da ubije trolo
NEGO, zašto Loša ne skida kapu koji kurac?
Kornelije, ne kapiram?
Aj ne serite, jebali biste mrtvu Ivanu Zigon ako bi vam se ukazala sansa. Nesto kao birate izmedju crne i bele.
evo Džimi objasnio
A to je istina?
Da li verujte da će majmuni to jest primati kad tad evolutivnim napretkom preteći ljude u inteligenciji i polako zauzeti svet od nas koji ćemo se polako ali sigurno uticajem zapadne retaridane kulture vratiti u krošnjama drveća?
Kurac istina. Istina je da je Loša hipster prije hipstera.
mi majmuni vec vladamo
+1, al najjače je da mu je to od rođenja lolololo! kakav car
elem, ovako, ko je Loša?
EDIT: znam,sacam se setio
Ko je Loša meni nijedana nije loša i šta po vama znači biti hipster kad svi smo svi mi srbi hipsteri i svako od neku svoju ličnu i različitu životnu filozofiju i ne jebe nikog?
Ако је по Дарвину, онда би и постао човек ваљда, али би остали људи гледали на њих другачије, ко на другу врсту и онда би их побили вероватно лолоо ....
Treba mi neki program za skidanje (konkretno serije Sopranos) u roku od sto pre kao i neki za skidanje zike, jel moze neko da mi baci to na PVT ili ovde svejedno.
Радили ми систем скора систем и сад кад покушавам да причам на микрофон, неће. Тачније, кад пустим песму-оће, кад причам на микрофон-неће. Зна ли неко шта да радим, икспе имам?!
Prebaci se na win 7 ko svi normalni ljudi...
Каже Луди Психијатар :)
Да се ја питам, не би се ни радио систем, сад је све побутано...
Колко заузима седмица?
11 gb