Ritualno Vukajlijaško samoubistvo, prvi put uvedeno na Vukajliji od strane autora Canis Lupusa, leta Gospodnjeg 2008.
Izašlo iz upotrebe pojavom "Groblja definicija" i trendom da se to smatra patetičnim i detinjastim.
Nije prihvaćeno još uvek od svih autora kao takvo, koliko vidim... :-))
Jedenje govana, baš tako Lole...
Imam još jedno pitanje, kad je već tu Kurd. Zbog čega udovoljavate želji autora za trajnim banom? Aj kad neke dilajle traže, pa i shvatam, ali za neke dobre autore mi nije jasno. Zašto jednostavno ne ignorišete te molbe, pa ako hoće da ide sa sajta, neka ide, ali bez bana, da se može vratiti kad (ako) se predomisli?
sedmica je kurac, ja iam vindous devedes' osam.
lolo sed kolko zauzima :)
oko 250 megabajta lolo
Odakle Rusiji onoliko teritorije??Kako je toliko ogromna i otkad? To sam se uvek pitao...
Kako se zove onaj nacisticki znak? Onaj krst, ne svastika nego onaj drugi :D Jebiga valjda je neko skonto.
http://en.wikipedia.org/wiki/Balkenkreuz
E to care, hvala ti.
U čemu je fazon sa ovim , može li mi neko pojasniti?
dobar nik,lol
Tražio je da mu se obrišu sve definicije.
Zar to nije kao vlasništvo sajta ili kakoveć?
Ritualno Vukajlijaško samoubistvo, prvi put uvedeno na Vukajliji od strane autora Canis Lupusa, leta Gospodnjeg 2008.
Izašlo iz upotrebe pojavom "Groblja definicija" i trendom da se to smatra patetičnim i detinjastim.
Nije prihvaćeno još uvek od svih autora kao takvo, koliko vidim... :-))
Шалабе, да ти сажмем што је Курд рек'о
Koja glupost boktejebo!
Kurde i ja bih izvršio harakiri, ali mi je žao defki.
Pa ubij se iz pištolja a definicije će ostati...
Па 'ајд да су нешто па и да ти буде жао, него овако и можеш ололо
Jedenje govana, baš tako Lole...
Imam još jedno pitanje, kad je već tu Kurd. Zbog čega udovoljavate želji autora za trajnim banom? Aj kad neke dilajle traže, pa i shvatam, ali za neke dobre autore mi nije jasno. Zašto jednostavno ne ignorišete te molbe, pa ako hoće da ide sa sajta, neka ide, ali bez bana, da se može vratiti kad (ako) se predomisli?
To nije po kodeksu samuraja Kurde. Moram da prospem drob vakizašijem, a plašim se krvi lolo
A vidim da bi ti voleo da ja overim, pa zato neću.
Posle se jave sa duplog, pa traže da se skine ban...
...Meni to sve ne pada teško, imao sam i ja sitnu decu, pa znam kako je kada se dete uskopisti.
Eto. :-))