Разноразно питање

1. dajte neku dobru stolicu za kompjuter/kancelarijsku

2. uzmi one suplje sto luftiraju dupe. imam neku tapaciranu i nije bas ok u sorcu i tako to.
    na poslu imam neku bas prejebano dobru, al verovatno kosta ko auto, tako da to nije za u kucu.

3. ako ima. mozda i nema.

4. Najudobniju. Moja je klasična ona na točkiće. Samo nema naslone za ruke i to mi nedostaje malo dok zavaljen ovako motam pljuge i ločem 17tu kafu danas, uz dobru muziku. Jedan vinjak ovde, zapravo. I neku buckastu od 16-17 leta mirisnih

5. pa jebem te u usta i ja trazim udobnu zato gledam ima li ko preporuku kakvu

6. Ti bi fotelju da joj radi naslon i na točkiće, znam Erisha

Stvarno nikakav izbor jbt. Slabo šta mi se sviđa ovde, tačnije ništa. Ova eko koža kad se zalepi na znojavu bulju u avgustu Dios mio ove tapacirane piju znoj kao sunđer pa se bele od soli onako posle haha
    https://www.kliklak.rs/radne-stolice-i-fotelje?gclid=CjwKCAjwhOD0BRAQEiwAK7JHmKpFq3mhQDJxnREr4zFyANuiZQAJYroYip7xEvnvZxOzbOEsZivTvhoCGXEQAvD_BwE

Ja imam onu klasičnu, malo je tanak sunđer pa me boli čika bulja posle sat dva haha moram podmetati jastuče eto ti savet vodi računa da sunđer bude debeo i kvalitetan

7. I da je jak tapacir da ga ne probušiš kad prdneš

8. Čak ti i donesu gajbi. Ne moraš se cimaš uopšte. Sve ti je, da kažem, rešeno. Kao Vučelin paket ekonomskih mera u fascikli kad je pruža Jovani. Evo pogledajte, tu vam je sve spakovano i rešeno

9. Kako je regulisan status medjunarodnih voda? Tj. neko skonta naftu, ili hoce ribu da lovi svejedno, u prostoru van svoje obale (na prostoru koji ne pripada ni nekoj drugoj zemlji), i kako to funkcionise?

Ocekujem odgovor da dodje amer i samo uzme, ali osim toga.

Nije da cu da pravim naftnu platformu, da samo cekam da otvore granice, nego pade mi na pamet.

10. A nije mi preterano bitno, nego mi palo na pamet sta znam. Pa eto ako neko zna nesto

11. Kad pomenuste otvorene vode, meni je fascinantno da i dalje postoje jebeni pirati koji otimaju brodove.

12. Razumljivo je jer si, jelte, debil

13. Овде у Србији нема честитог сајта за куповину продају. Мало пре био на купујемпродајем не може се филтрирати пс4 нов. Може само конзола и по цијени нешто. У Босни и Херцеговини имате пик.ба или оликс.ба то је примјер правог сајта, можеш пронаћи брзо шта те занима. Немогу да вјерујем да у Србији нема доброг сајта те намјене. Ако знате неки напишите.

14. pa napišeš gore plejstejšn četiri nov u pretrzi i nema problem.

15. Šta je ova cijela priča sa 5g mrežom, dosta slabo sam upućen, zna li neko? Ne mislim ovo sad da izaziva koronu kao, nego inače

Problem je što na jednoj strani viđam one debilčine što misle da cijeli svijet oće da sjebe nebeski narod, a na drugoj ona drugosrbijanska govna, jako sam slabo viđao bilo kakve razumne ili smislene komentare na cijelu temu.

Al ono, znam da je navodno bio neki zahtjev protiv toga što je potpisalo 200+ naučnika i doktora, da Švajcarci isto ne daju njima da se uvodi itd, tako da mi zvuči ko da je nešto ozbiljnije od nebuloza za besposlene penzionere i domaćice

P.S. pod "zna li neko" pitam znaju li se neki smisleniji argumenti sa obe strane, a ne ono "ma ja sam to sve provalio, slusaj ti mene"

16. jeste boli nekog kurac Malom Muji nesto da objasnjava hahaha

17. Rece lik koji je zvanicno proglasen za najbedniju pojavu na VUKAJLIJI

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.