Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Kažem šta sam čuo da se priča, nisam tvrdio 1000% da je tako, zato i pitam jer nisam informisan oko toga
Svakako, Švajcarci nisu Srbi da svaki dan izmisle novu teoriju zavere
Dorcolci su ludi
Negde sam pročitao izreku tipa "Okruži se sa četiri siromaha, ti ćeš biti peti. Okruži se sa četiri milionera, ti ćeš biti peti"
Tako nešto, al ne znam kako je u originalu i gde sam to pročitao. Zna neko?
Npr
https://i.pinimg.com/originals/5f/a7/7c/5fa77c5347bc9a352effdf5d30410dfb.jpg
Ima bas pun kurac citata na ovu temu, bukv kako god da parafraziras ili modifikujes neces pogrijesiti
jeste, okruzi se sa 5 milionera dok si seerotinja, verovatno ce te roknuti antiteroristicka jedinica ili tako nesto
klasicna sirotinjska spika i liberalna proseravanja
Pa nemoj da si bukvalista, itekako podsvesno utiče na tebe društvo. Ako se družis sa uspešnim ljudima bićeš motivisani nego ako se družis sa luzerima, plus mogu i da te poguraju ili da zajedno organizujete neku spiku
itekako vazi ovo da dokle god hoces da napredujes moras da budes najgluplja osoba u sobi. ili u necemu najlosija.
neprijatno je to za ego i za psihu, neodrzivo na duze, ali tako je. na kraju nadjes mesto gde si ili najbolji ili medju svojima, sta god da ti se svidja, i budes tu. novac, iskustvo, stagod, za sve to vazi. ako si srecan sa tim, onda si "uspeo" u zivotu. ako nisi, a osecas se da ti zivot nesto ne daje iako si najpametniji od svih u drustvu, ovo drugo je razlog zasto nisi.
za ovo, maltene uvek citiram frenkija odavde, sa profila:
tipican primer nekog ko misli da se nesto postize tako sto se potrudis da budes bolji od amatera.
jeste tacno, dva meseca vezbaj ozbiljno nesto i bices bolji od tipa 99% populacije u tome, racunajuci tu one koji nikad nisu ni probali to, ili se zajebavali sa tim. nakon toga, minijaturni koraci da se usavrsis postaju eksponencijalno tezi, al to je u principu ono sto ce da te pomeri od boljeg amatera.
može li neko, bilo ko.. molim vas, da banuje ujdomana i ostale specijalce koji kače jebene viceve iz '96 godine kao definicije? šugu dobijem kad god pročitam takvo sranje
Eo saće, matori, samo da se odabere par moderatora. Stay tuned!
Mislim nije da se ne slažem, recimo šujdomanove definicije su gore od karcinoma.
Je l" ovo ozbiljno ili? 75% dnevnog sadržaja po pitanju definicija su teške rakčine koje moraju što pre da se iskorene.. Mislio sam da Vuka ne može da potone dublje, kad ono međutim......
Ma gde ozbiljno lol. Kapiram da nikoga ne boli kurac, neka pišu, ko ih jebe, ti pucaj minuse i kraj priče.
Ja sam mislio da je neka interna fora u pitanju i da ja samo nisam u toku, jer vec mjesecima unazad na prednjoj strani budu ozbiljne kurcine od definicija, da je nemoguce jednostavno da je sve slucajno
Pa ono kapiram i da jeste interna fora, samo je kurčina od fore. I Šujdoman i onaj zglavko i štajaznam, to su garant dupli nalozi i dupli nalozi duplih naloga od nekih starih članova (a možda i samo jednog člana lol). Zatrpava(ju) sajtaru vnugom jer misli/e da su kul i mnogo zajebani. Jbg, antritabl debilizam.
Je l' su vam računi za struju u aprilu i maju veći nego obično?
Ja ne pratim iskreno, al mi nešto po osećaju deluje kao da su mi skinuli kožu sa leđa zadnja dva meseca.
Pa Thilmo nema besplatnog ručka, meni je internet skuplji nego račun za struju nažalost
Pa ti trošiš 50 kilovata mesečno, svaka čast, jel se greješ na sijalicu
https://imgur.com/a/t2cdXgh
zna li neko kakvo je ovo oboljenje na sljivi?
Il kovrčavost il šarka
Izguglaj, naći ćeš