Разноразно питање

1. Multipalačinkede. Loše su ti lirike.
    Sve što dobiješ su kritike.
    A meni idu sve lovorike.
    Popišam se na tebe, i sve slične bednike.
    Nisi u fazonu, i zato ajde beži bre.
    Oduvam te rimom, k'o tornado pola Amerike.
    Jeb'o sam ti taštu, i sve tvoje svastike.

Jebote zar nisi prerasao ovo? Sada ozbiljno?

2. Ljudi u nastavku je citat sa astronomije.rs

Evropski parlament je izglasao odluku da Evropska unija prestane sa promenom vremena od 2021. godine (to bi značilo da će u oktobru 2020. biti novo pomeranje, kojim se ulazi u nepomereno vreme i ono ostaje na dalje). Vlada Srbije još nije razmatrala ovo pitanje ali može se pretpostaviti da će pratiti EU, odnosno da neće imati hrabrosti da ga ostavi na jedan sat ranije čime bi se izjednačilo sa Grčkim, što bi bilo ispravno jer smo na istoj geografskoj dužini sa najvećim delom Grčke, a ne da budemo u istoj vremenskoj zoni sa Francuskom ili Španijom koje su hiljadama kilometra zapadno i uopšte se ne preklapamo sa njima po geograskoj dužini.

Dakle radi se o izboru vremenske zone, ako ovi u oktobru izaberu zimsko račinanje vremena to znači da će sledeće godine u ljeto sunce izlaziti u pola pet ujutru i prije čak a smrkavati u 8 uveče što će biti pogubno po našu psihu cenim. Fazon došao si s posla, otišao bi na jezero na kupanje al sunce zađe začas. Ako može neko da otvori posebnu temu, ne znam kako se to radi, zanima me vaše uvaženo mišljenje.

3. Evo brate, ide odmah.

4. Je l ovo ne mogu preko telefona da otvorim temu :(

A taman sam smislio naslov:

“SATANISTICKE KURVE IZ EVROPSKOG PARLAMENTA HOCE DA NAM SKRATE DAN I TIME UBIJU IZLETE NA JEZERU. DRUSTVENI STEREOTIP ILI SAMO MIT”

5. @Riffraff dobar naslov. Nema smisla izabrati zimsko, gde je Španija zapadno a do budemo u istoj zoni s njima.

6. sta je craiglist i koja je fora, nailazio sam neke stvari brutalne prejeftine

7. Nema vise kurvi na craiglistu.
    Bukvalno na milione seksova je bilo organizovano preko njega.

8. a sta je to, ko kupujem prodajem il sta

9. dajte link za gledanje juzni vetar 2 serije

10. Ja mislim da imaš na nekom rts sajtu da su oni postavili besplatno. Mislim da je rts planeta
    https://www.google.com/amp/s/tvinemania.rs/besplatno-pogledajte-sve-epizode-serije-juzni-vetar/amp/

11. Ne znam zasto, al nemam trunku zelje da pogledam nase serije davno unazad. Vratice se rode mi je bilo ok al sam propustio par epizoda i posle zajebo.

I nas film zadnji sam pogledao sedam ipo, mozda jos neki al ovaj bio dobar.

12. rode jedna od najjacih serija na ovim prostorima ikada

13. u toj seriji likovi se mnogo kurce, trude se da izgledaju opasno.ustvari to je skucaj u svim nasim krimi filmovima.za njih ovi iz narkosa deluju kao da ratuju prackama.cisto proseravanje

14. која је ово песма?

ови аутистици само пишу ами у коментарима

https://www.facebook.com/verujemujednogaboga/videos/672739800149837/?__xts__0=68.ARAxGL-CMRmM8cgyMVWXlr3PwIx7vMKKElwiLh5cEVUuHbYQm8k5UkrRnJVq2rnAUTm_uz-nx92aQYWBfi2bUog4KoLY04mgh0wJdrhSK-XK4QOARXjLBUIIpl0eNykPnIC3U5njGHtjUXWVjaHYgSBIdIcfp5GF87YUWTg42wJ6n8SPmTtveFK1DxqJFwKSDxkfM3-TmoI2zZcXbzjFXw3zYj6bZGwABTk2LQL1VMa-RbdKu149wxyheIj8YkV_TPQKQ7HkkJuH_ok3qoJgQR02LQryuTSVQyYN05dpn-rGl4YgM6aHOdSwaDCFmHtlcvsoyR0hC6rvHKElZPgHstzp29pUOc0CKat7elJrbr03dun7rvgiZ2Jos0zOCzJ7IRWeOo2_lKvkrT8vUS45JwTHFG2OaIqjALt_jbcfDRfKIw3arFlHerJLO7rQH0-S4UCG59RkFe6LZho6cDpHesAcxfCaToJ9EZMxMFzW7Kc2DEFEVO5FYfT3GPKnD4iLZjBn52BgV2MopnvErPqiEs2miHXTOMo&__tn__=H-R

15. ако може неко да шазамује не ради ми мик

16. Brate, znao sam da je neki nas ciganski jezik, ali sam totalo zaboravio na najvece cigane od nas, Rumune
    Inace, shazam govno tesko, morao sam da pogadjam reci i da se drkam i translejtujem na gugl, nzm kako sam uspeo da nadjem hahahaaa
    https://youtu.be/zVtms3Ow_cs

17. а јесте звучало цигански масе, hwala

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.