Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Biljne VAŠI tako uvrcu listove
kovrčavost lista, mogu ga izazvati ili lisne vaši ili druga, urođena oboljenja. Proveri ako ima vaši na listovima, poprskaj nekim insekticidom koji ti savetuju u apoteci, ako nema vaši, pa onda si kako da kažem sjeban. Pomažu razni fungicidi na bazi difenokonazola, ali samo u meri da malo uspore razvoj bolesti.
Isprskaj šljivu rakijom. Ozb
Pojavile mi se bube po kuci u usta ih jebem, a ide ljeto pa ce sad i ove letece pizdarije, a neko od vas je (relativno) skoro reklamirao ovde onaj Vilotrin, za koji sam i ranije cuo da je efikasan, pa ako biste mogli da ispisete detalje, iskustva, jel opasno za ljude itd?
Probaj i Trivolin, pojačava dejstvo Vilotrina kad se pomešaju, ne znam sa kojim bubama imaš problem, klasični žohari/bubišarbe, ili neki mnogo moćniji insekti, tarantule, škorpioni, zmije?
Preporučujem ti da zapatiš pacove u kući, oni trebe bubašvabe kao Staljin zalutale drugove
secam se one fore za mrave.ja sam barem tri puta pitao za recept.na kraju sam ga negde i sejvovao.doduse,nisam ga nikad probao.dodju ti mravi,pa odu.na kraju se nekako zgotivim sa njima i oni se vise nisu pojavljivali.
upravo sam odagnao nesto iz svog zivota samom sebi nenamerno.tacnije,dosao sam do zakljucka.
Izguglao sam malo, nasao sam skoro sve, samo me jos zanima za koliko krepavaju, da mi slucajno ne raznose otrov i po povrsinama koje se ne smiju spricati
I ne znam da li ljudi ne znaju ili ih boli kurac da pisu, nekad je ova tema bila do jaja korisna, upises pitanje i za 5 minuta imas 20 odgovora
i nekad se na ovoj temi pisalo kako je nekad bilo bolje na temi
да ли на овом веб сајту постоји тема о кувању, кулинарству уопште?
Pa imaš Šta danas ručavate mislim da je to približno
да, то је мало неозбиљно. мораће једна озбиљна тема
slazem se
Pojavile mi se bube po kuci u usta ih jebem, a ide ljeto pa ce sad i ove letece pizdarije, a neko od vas je (relativno) skoro reklamirao ovde onaj Vilotrin, za koji sam i ranije cuo da je efikasan, pa ako biste mogli da ispisete detalje, iskustva, jel opasno za ljude itd?
Vilotrin10 jebe kevu, muve, stajske muve, komarci, žuti mravi, bubašvabe i bubaruse. Ubija ih na mesto. Možeš i dvorište da isprskaš, kiša ga ne spira nego aktivira.
Kao nije štetno za ljude, mož lagano po kući da prskaš.
Da li znate nekog da je nasao posao preko Linked In-a ili je to uzkurac neka drustvena mreza?
nemoj gubiti vreme. vise puta sam pricao ljudima da je bolje znati jednog coveka irl, nego 1000 kontakata na linkedinu.
Dušane u kojoj oblasti tražiš posao? Dosta od toga zavisi da li ti je LinkedIn koristan za traženje posla
Masinstvo. Znam da ti kontakti ne znace nista, nego vidim da firme kace oglase za posao tu, pa zbog toga pitam.
Mislim da je moguće naći posao u toj oblasti. Kontakti ne znače puno ali nije svejedno da li imaš 8 ili 950. Najbitnije su ti one preporuke, to možeš i sam da fejkujes
firme kace oglase, i to nije lose. imas isto i glasdoor, i indeed za to
pored toga, kerov kurac je ln, ako hoces vec da te neko vidi, mnogo bolje ako imas tipa neku uzu mrezu za tvoj posao. ne znam jel masinci imaju nesto...
dugo vec kad treba zaposlimo nekog programera se ne jebem ni da gledam cv, motivaciono pismo i slicne HR zajebancije, nego mu trazim da mi pokaze githab profil. ili nesto slicno.
bukvalno, iz onoga sto radio i interesovanja jedno 20x bolje procenis i licnost i sposobnosti, nego da pise 50 sastava na temu zbog cega zelim da radim bas tu.