linkedin je ko fb ovako, kace ljudi nezanimljive linkove i suvoparne motivacione price o uspehu na poslu i salju ti random indijci zahtev za prijateljstvo.
E ovo me najvise zanimalo. Jer cuo sam za one neke druge otrove gde ispricas sve, ali im treba 300 godina da pomru, a u medjuvremenu ti raznesu taj isti otrov svugde. Znam da ne bi trebao biti opasan na dodir, al kao ne smije dospjeti u covjeka, a kad govna mala mogu setati svugde po noci dok spavam, tripovao se da ne dodju pa raznesu negde gde ne bi trebalo (tipa neka povrsina u kuhinji ili stagod)
Kakve su to alanfordovske spike? Koji ministar nosi lažni povez preko oka, da nije Rasim možda? Ova država je sa svojim budalaštinama i protežiranjem onih koji su ionako već prezaštićeni na tržištu, ubila svaki preduzetnički duh. Jedino ako pod ozbiljnim biznisom ne smatraš mal'ne, onda mi grad utuče mal'ne i propade mi cela industrija... Ne kažem, poljoprivreda je neophodna strateška delatnost, ali ne vidim sebe nešto sa motikom u ruci. Nego, zna se, like a boss
linkedin je ko fb ovako, kace ljudi nezanimljive linkove i suvoparne motivacione price o uspehu na poslu i salju ti random indijci zahtev za prijateljstvo.
E ovo me najvise zanimalo. Jer cuo sam za one neke druge otrove gde ispricas sve, ali im treba 300 godina da pomru, a u medjuvremenu ti raznesu taj isti otrov svugde. Znam da ne bi trebao biti opasan na dodir, al kao ne smije dospjeti u covjeka, a kad govna mala mogu setati svugde po noci dok spavam, tripovao se da ne dodju pa raznesu negde gde ne bi trebalo (tipa neka povrsina u kuhinji ili stagod)
Zahvaljujem u svakom slucaju!
Gde bre da raznesu, umiru i pre nego dođu do vilotrina.
Ja sam prskao požarni prilaz sa druge zgrade, gde su se namnožile bubašvabe i golubovi, i krenuli ka našoj zgradi.
Nijedna nije prešla 2m brisanog prostora između zgrada. Posle isprskali i tu zgradu sa golubovima ispod krova, vilotrin ojebao evo već par godina
A šteta što ne deluje na golubove.
lakse je ukloniti uzrok razmnozavanja bubasvaba a to je vlaga, voda, toplota i hrana
znam zato sto ih ja razmnozavam u kontrolisanim uslovima i cim im nesto od ovoga nedostaje kolonija propada
Ja sam bio na prvoj liniji odbrane, jer je moj stan prvi uz tu zgradu odakle su krenule.
Mogu da kažem da su RAID i te kućice za mrave i bubašarbe čista limunada.
razmnožavam ih i ja i bukvalno su neuništive
Vilotrin ih je spržio i hvala mu.
blaptica dubia može mesecima bez hrane bukvalno mi jedna kolonija blejala 6 meseci i opušteno eno ih jebu se i dalje
Poprskaj ta govna vilotrinom
Ima i bohor neki otrov kao vilotrin
skocimis i meni isto, koje zivotinje drzis i gde imaju sad dubie da se nabave fale mi
Fala Thilmo, probacu
Kake bre dubie, vi držite bubašvabe kao kućne ljubimce!? Aaaaa
pa ne znam za skocimisa ali ja hranim zivotinje time
jel imao neko iskustvo sa sredstvima nekog od ministarstva za nove ideje itd
Šta?
Kakve su to alanfordovske spike? Koji ministar nosi lažni povez preko oka, da nije Rasim možda? Ova država je sa svojim budalaštinama i protežiranjem onih koji su ionako već prezaštićeni na tržištu, ubila svaki preduzetnički duh. Jedino ako pod ozbiljnim biznisom ne smatraš mal'ne, onda mi grad utuče mal'ne i propade mi cela industrija... Ne kažem, poljoprivreda je neophodna strateška delatnost, ali ne vidim sebe nešto sa motikom u ruci. Nego, zna se, like a boss
Sav napredak ovog sveta postignut je zahvaljujući industrijalcima, i dan danas bi orali volovima da nije bilo njih