Prijava

Ne znam jesam li postavljao pitanje, ali nema veze. Ima li neka dokumentarna serija koja se bavi prezentovanjem lokaliteta, lokacija, prirode, događaja, kao neka vrsta turističkog vodiča za one što ne mogu ili neće da putuju a bi da vide kako izgledaju ostale zemlje, kulture, geografski sadržaj? Tipa recimo Crna Gora ima Lovćen, tu spava Njegoš, bio je to i to, pa imate neke krše gore po sjeveru, nešto plaža u priobalnom dijelu, skorašnju biciklističku stazu u Podgorici sa sve spomen tablom. M?

Nije to to, mislio sam nešto da gledam a ne da klikćem na slike i tekstove.

prodaje li neko od vas stripove?

Ja sam rasprodao sve moje, sad krećem opet da kupujem. Ne znam šta te zanima i u kom smislu, imaš Darkwood stripoteku u tržnom na Zelenjaku skroz dole u podrumu, na kraju hodnika, imaš Alan Ford stripoteku na NBGD nzm gde je tačno, ovamo sam bio jbg, ali ima negde na netu

Dvaesčetvrti, prekoputa Arene. Bio jednom i nikad više, lik koji je radio tamo (možda je i vlasnik, nzm) je najarogantniji majmun kog sam ikada sreo, fazon, ako ja kažem da je Magnus otišao u kurac posle 12. broja, onda je to tako, ende! Sjajan je u odbijanju mušterija, mada im je izbor stripova do jaja.

ima u ns neko cudo koje se zove crna ovca.zvalo se pre nekako drugacije,pa su poceli da se alternativisu sa nekim umetnicma koji su umetnici samo sami sebi,pa su promenili naziv i namenu.gotovo sam siguran da se i dalje bave stripovima uz jos stosta.ogromna kolicina starih stripova zagora,bleka i sl.ne mogu da se setim da li imaju gej stripova sisimis covek,pauk covek,mrav covek, veliki zeleni prebildani gmaz...

je l bio neko na oprostajnom koncertu dugmica 2005 u bg?

I 2005 da si pitao ne verujem da bi našao svedoke tog nemilog događaja

Ja sam bio samo sad ovo 2016. nisam mogao 2005. otici

Има ли неко да се бави или бар разуме у аудио системе?

Rađ jebiga. Bog da mu dušu prosti

ima li ovde neki narkoman da mi kaze posto je mdma

Moram ovde, akvaristika tema zaključana.

Elem, bio sam sa klincem do pet šopa da promajemo, voli da gleda one zečeve i miševe. I onda me napne da mu kupim ribice i akvarijum.

Kupim ono sve minimalistički, akvarijum od 6-7l osmougaoni onaj, par plasticnih travica i kamenčiće i tri male japanke oko 3-4cm su.

E sad, ovako vizuelno izgleda da imaju dovoljno mesta da plivaju, i evo par dana su vesele i razdragane.

Al sam gledao po forumima one profesionalce, kažu 10l po ribici. Da ih vratim u prodavnicu? Ne bih da ih mučim jbg.

Ahahhah idi bre u kurac tilmo
Dok teraju teraju kad pocrkaju ili kupi druge da imaš na broju ili baci samo mali da ne vidi da su pomajkale
Riba je jebena nije pas ili tele ili sta znam kapiraš

I to što kažeš. Nabiše mi oni po forumima osećaj krivice jebeni. Xd

Druže riba od 9 grama tipa zajebavaš li se kurac te boli