Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Hahah Tilmo retard, osmougaoni akvarijum, koja si ti degenčina ona najgora, mamu ti jebem... 10 litara ti je dovoljno za recimo par makropodi, sijamskih boraca, 3-4 koridorasa, još po par recimo gupija i platija možeš da smestiš... Da je kršten akvarijum, kako Bog rekao, širina dve dužine i visina negde tri četvrtine dužine, ali ti si standardno slepac i nemaš pojma ni o čemu osim da nabiješ taj kulen pred istekom roka sebi u dupe... Za početak kupi dve tri knjige o akvaristici, informiši se ono, bejzik level pa tek onda osmisli neku viziju, a ne da kupuješ živa bića k'o šećernu vunu na vašaru. Ti si u celini katastrofa Božija
Mnogo si toksican ovih dana bas opasno preterujes
jedna od najzivopisnijih scena iz ranog detinjstva mi je kad sam utrpao jedno 2-3 bocice hrane ribicama u nekom ultra malom akvarijumu dok se nije sve zamutilo i one pogusile
posle keva prosula sve u wc solju i psovala mi tri kolena unazad, ja jos ko debil pitam mama jel su umrle ribice, i dan danas se ponadam da su mogle da otplivaju kanalizacijom negde
dobar si covek tilmo, mozda malo naivan, ali dobar
Ne lupetaj Gambi, to su završni majstorski radovi, čuk tamo, čuk ovamo, da ga dovedem u nulu, toksični ste vi što se folirate
Ti si u opasnom daunu psihički, nije realno koliko se pržiš dok pišeš postove.
zasto neko ne ukloni kancer vise... 150 naloga je napravio i smara jebeno
ribice su velika jebacina sto se vode tice najbolje uzeti terarijum i neku zivotinjku unutra
Stvarno si debil stratimire jbg nevezano za Tilma sad
Ko god da je na nalogu
Bob Rok, aka Skudeto, aka Zoran Bombasevic, aka Pil Do, aka Techa, aka Dr. Bob Rock, aka Bob★Rock★Superstar i da ne nabrajam dalje.. najpateticniji lik u istoriji svih likova.
https://i.imgur.com/SCJBeLB.jpg
Neke reče da je rasni ahhaha
Plidu misliš?
Onaj momak musliman?
ne plidu, Pil DO, napravio pre par dana, samo ide budala i pravi naloge na vukajliji mozes misliti razmer zaludnosti
Pa šta pravi nije 2011 krv ti poljubim
Pil do jebeni ahhahah druze ne znam da postoji lik
ne znam, mene bukvalno obozava i mrzi u isto vreme, slao mi poruke sa raznih naloga, prvo mi se uvlaci pa me pljuje kad ne reagujem, bukvalno mislim da bi mi popusio da ga pitam
ali poremecen momak, otkud znam u kom je stadijumu psihickog sranja, teraj ga u kurac, mozda se ovde olaksava
Pil do jebeni ahhahah druze ne znam da postoji lik
haha ne bi ni ja znao da nije poceo da me smara
Meni ok da se svi mrzimo ovde i napušavamo.
Al ovaj nije baš čist lik, ko god da je.