Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
https://youtu.be/P9bQde6zhTE
Beton za harmoniku ovaj Bohsoonoc
Drkanje i napušavanje je jedno a da ciljano ideš da nekoga kao povrediš je loša priča
I kulen je 2015 negde
Evo skočio sam u bunar na glavu da se rashladim malo, džoker njuškice našminkana
Komotno se napuši kurca, Bohore, još ti to ostalo da probaš od seksa, kapiram
Još to, sa ovcama sam neki dan zatvorio krug
The man, the legend
https://youtu.be/LiKddXBMHF0
Ljudi ovooo je smiijeeeashno
Prva ljubav zaborava nema xD
Smiješno.jpg
Bohor je najneinspirativnija persona ikad, stvarno se ponekad zapitam kako uspeš da zadržiš nekoga u svom životu duže od tri dana, to ponekad je istina jedino kad direktno komuniciram sa tobom
Pa potrudim se XD
Tebe zhelim da odbijem
Dobro, dosta ti je komunikacija za ovaj mjesec
Pukli ste,
Skroz
I previše, sad moram da išutiram rendom halfrovastu pojavicu da se detoksikujem od tvoje rudimentarnosti
Ja sam očigledno glup, ali može li neko da mi nađe gif nekog smiješnog hodanja iz GTA igrica? Znate ono preuveličano geganje? Poželjno je da bude trudnica u pitanju.
Snimi telefonom, iseci klip na 5 sekundi trajanja i eto ti, može li prostije?
Zna li nego dje ima uzeti onih pjena i sundjera za zastitu (npr kao paket kad se salje, umjesto one pucketave folije), tipa polietilenski i slicno. Al za obicnog covjeka, ne za firmu, treba mi samo metar takvog nekog materijala, pojma nemam ni gde bih ga poceo traziti
Kako se zove ono sredstvo za terminaciju gamadi a naročito bubašvaba, Tilmo mislim zna to?
Volim generalno sve životinje ali mrzim leteće pacove, tj golubove usrane. I mislim da jedino trovanjem mogu da suzbijem tu gamad jer mi prave haos po tavanu i limenoj lamperiji s jedne strane kuće stvarajući nesnosnu buku koja počinje već od 5:30h
Nemam vazdušnu pušku, znači dnevnik Janga trovača će da radi neki. Ok sam sa tim. Moram da suzbijem gamad koja već mesecima hara po krajnjem levelu kuće.
Znam da onaj za pacove ne deluje na golhubove, a sumnjam da ima u prodaji tako nešto baš za tu primenu lol
Thilmo je pricao za Vilotrin, al to je za bube, muve, komarce i sl, sumnjam da moze pobiti golubove jebene
ako je dobar insekticid ne bi trebalo da je puno otrovan ostalim zivotinjima i ljudima i statiznam.
Za celta, obzirom da je glodar, predviđen je rodenticid. Za golubove ne znam šta bih ti rekao, osim da je očigledno da živiš u šupi koja duva na sve strane i da je došlo vreme da staviš nov krov, umesto što sereš po internetu kako si jebač neki koji ima drugare jebače pa valjda od tog silnog jebanja ne postižete
Limena lamperija je full poverty