Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Gnezdi mu se pterodaktil na tavanu, lik hoće da otruje nesretne životinje umesto da pokrpi rupčage gde ulaze, tvoj bejzik majnd od kojeg pristupaš rešavanju problema je stravičan
Nemoj da si ljakse, pa da trujes. Kupi gumene ili plasticne vrane i poredjaj po krovu. Golubovi beze od toga. Ako stavljas otrov potrovaces i macke i vrapce i laste i sismise i sve korisno sto mrda u krugu od 300 metara.
Da su golubovi stetocine, jesu. Da su se golubovi i vrane namnozili poslednjih godina, jer su golubari pobili sve jastrebove u Srbiji, pa nema vise nijednog u divljini, jesu.
Ali mojne si srbenda da bacas otrove. Imas elegantnije resenje. Ako neces da dajes soma dindzi na plasticne figure, nabavi macku, pa je pusti da seta.
https://scontent.fbeg4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/100991408_1109746642733811_7196331005685268480_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=GCqXkAV1cXsAX9gtR-X&_nc_ht=scontent.fbeg4-1.fna&oh=2a8b2d1df8e63324e3d004d017f0a85a&oe=5F5669D9
Da, definitivno sam rešio da POTRUJEM leteća govna i jedino što možeš da uradiš povodom toga je da pozoveš savez golubara srbije da pa da zajedno napišete peticiju neku ili organizujete protest ispred skupštine, SRATIMIRE.
Rekoh ti već jednom da siđeš s mog kurca ničim izazvan, ali kapiram da ti je lepo tu,a i ne dotičeš me apsolutno ni na koji način i sve što kažeš nadalje uzmem u fazonu pinch of salt, da se tako fudbalskomenadžerski izrazim. Sjaši, jer si smarač neviđeni. Žalim osobu koja se krije iza tog naloga, iskreno. Nema smisla više ni da ti se obraćam, ćao će dečače jadni.
https://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=3797#post_4035922
Sale brt, mačka ne može da se popne tu, pacov ne može da se popne tu, ljudska noga BEZ SKELE ne može ni da prismrdi tu, tako da će stradati samo leteći paacovi i nijedna druga ptica, jer, golhubovi samo haraju tu.
Daj predloge onda neke elegantne kako kažeš, mojne ove smešne gumene vrane i tako ta neka hipsti sranja. Jedino vazdušnu pušku mogu da uzmem u obzir, ali nemam vreemna sad da izigravam Elmera Daveža
Misliš... Jasnu Šekarić. E moj braćatone, nikad čovek od tebe
postoji vrlo praktican razlog zasto ne bi trebalo da trujes ptice. insekticid ne ubija ljude i zivotinje i insekti ne mogu da ga raznesu puno i onda se truju. pacovi su vec opasniji sa raznosenjem, al oni nemaju veliki radijus kretanja i onda je to ok.
to cime ces da trujes golubove nece da ih na mestu tu naredja ko sto zamisljas nego ce da raznesu otrov svuda po tvom i okolnim dvoristima i ko zna gde, gde moze da potruje ostale zivotinje a bogami i ponekog coveka. ako nista, kad pocrkaju tako otrovni negde ima otruju macku neku ako naidje.
ako koristis otrov koji moze da ih ubije, to je otrov koji moze i tebe da ubije.
Stalker pusku u ruke i nece da ih bude brzo
A jesu golubovi realno govna dosadna. A na njihov izmet idu bubašvabe, znači pošast jebena. Ja sam pričao za Vilotrin, on ubija bubašvabe, komarce, žute mrave i sl.
Al golubovima ne može ništa.
I u mom naselju su se namnožili, ide na kurac kad krenu oko 5-6 ujutru da zavijaju sa onim nazalnim glasom, glavu bi im otkinuo.
Plus su mi ukenjali privatni auto, pa sam morao da palćam farbanje haube jer je ono njihovo govno kiselina neka.
Drug koji isto ima ptoblema sa golubovima, kaže ds je video neko ultrazvučno sranje koje ih kao rasteruje.
Ne verujem da to radi, al ako je neko probao, nek kaže.
Bolje da ih rasteram nego da ih pobijem sve dosadne.
Fosfatno đubrivo... Jedan od glavnih izvoznih produkata malih, egzotičnih ostrva. Pomešaj sa baštenskom zemljom iz kese i posej neku biljčicu
Stoker pušku zadnji put držao na Kosovu, zamalo da pogine, pusti u pm
A gde je sad 300 e boračke penzije za Stokera, pitam ja vas, dok se on svako jutro budi sa ukusom sperme u ustima i psuje državu dok gasi kiselinu u želucu balonom sode
Stratimire znas li sta najvise boli.Najvise boli kad poslujes sa siptarom i on ispadne posteniji covek od naseg u poslovanju, i nemora ga juris uopste i iznenadi te kako do juce ratovaste a danas takav prema tebi.More bre iako nekad se pogubim s mozak njegova prica je da netrebamo da verujemo bas svakome, ja iako nekad trolnem ja njega nikad necu ni "indirektno" da lazem u oci i podevam ko sto neki ljudi rade.Mada opet ne dajem da muslimani namecu svoja pravila ovde kod nas.Postuj one koji te postuju kad postujes sebe presvega.
Ska probljem
E da, cuo sam i ja za ovakve stvari, zaboravio skroz, ne znam jel radi ali definitivno vrijedi pogledati i istraziti
Thilmo iskopa nacin za rijesiti se svega hahah Thilmo imas li nesto protiv SNS aktivista i Jehovinih svjedoka
Mujo niko nije duzan za mene da rizikuje ako je u pitanju suocavanje s riskantnijim tipom pa cak ni zandarmerija, al ja se zati godinama ucim unazad da samog sebe stitim i pamet u glavu takodje, a snagu nadjem duboko u sebi kad mi treba i secanjem na detinjstva delom.Samo zamoljavam odredjene ljude da me ne lazu mnogo jer samo ce me iznervira neko da ga izlemam bas ono dosta zbog njegovih slatkih lazi, a to ako nije duzan da me stiti neznaci da nemoze mi izadje u susret kao i ja njemu za raznorazne poslove.A i sto se tice devojaka volim one sto su nacisto sa realnoscu i ne uzvisiju mnogo sebe.Seta mi se nesto s macem na ledjima i emkom pored njega kao i jednim tetejcem kad setam sam sumom, kao simbolika neka da zelim samog sebe da stitim.
Ma dajte haubicu ybt
Gde tjete na more?
Maestro jel shvataš ti kolko samo možeš da budeš glup toliko da pominješ zaradu od bitkoina i da pokušavaš time da se baviš, a pre toga nemaš pripremnjen plan a verovatno ni uslove da pereš pare zarađene od bitkoina bilo od majnovanja bilo od promene kursa.Nema veze što je od kriptovalute naglo sticanje velikih para traži da se pare i operu.
Kako ti neko do sad nije zaglavio štanglu iza ušiju, nije mi jasno. Valjda ste svi ista seljana tamo u Bosilegradu
E ti si mi nepogresiv od rodjenja, ti si bas ono nepogresiv od rodjenja, tebi se nemoze desi nikad nista.More ja samo vikam kako ce maestro odma podigne sumnju odakle mu tolike pare ako bi od majnovanja bitkoina uzea pare.I ajde kad bi se sad svi s sipke udarali zbog sitnica od ove zemlje nebi ostalo nista.