Разноразно питање
  • хезно

au brate ja imam 188cm i u jednom trenutku sam imao 120kg, ovaj ima komotno bar 130

• s

Podji u crkvu, brate moj hezno. Nadji spas u reci Bozijoj

• s

Budi blizi Gospodu. Vi koji ste bliski Gospodu, vasa je sreca i blagostanje. Vama je sve dato, no vi kanda ne uzimate

• Thilmo

Al ne Miroslav Ilić nego baš ovo što ide na tv-u.

• хезно

ma smršao sam ja stratimire xd

• Galantni kosovac

Kace crkne ovaj Milo?

• Mali Mujo

Povedi ti primjerom pa ce mozda i on

• melkijades

Malopre razmišljam - kolike su šanse da, tamo negde, preminulima od korone - pre nego što ih zavare u limeni sanduk, prethodno povade bubrege, jetre, slezine i ostalo što valja?

• 627

па огромне ваљда

• Earthworm Jim

Malopre razmišljam - kolike su šanse da, tamo negde, preminulima od korone - pre nego što ih zavare u limeni sanduk, prethodno povade bubrege, jetre, slezine i ostalo što valja?

A sto bi ovo bilo lose? Po zakonu si dobrovoljan davalac organa ako se nisi izricito izjasnio da nisi. Sta ima lose u tome da neko ko je preminuo od korone nekom drugom spasi zivot?

• melkijades

Budi čovek, zabrani si internet na neko vreme.

• Earthworm Jim

Jbg, placaju me da budem na internetu pa nmg

• ciklon

С тим да онима који од ковида премину ништа не ваља, тако да узимање било ког органа не значи ништа јер нити један од њих курцу не вреди.

• l

ne znam zasto ih stavljaju u limeni sanduk,mrtav covek nemoze da siri virus/a za to da vade organe nema sanse nikakve cim stavljaju les u limeni sanduk znaci da nije bezbedno da si u njegovoj blizini a kamoli ti organi da ih neko nosi/.a mozda lazu to za limeni sanduk

• houltu9l

Silovateljski vajb izbija iz Labokva cak i kad nema nikakve veze sa silovanjem ono sto prica.

• PuppetMaster

labokv - otac ovog foruma

• melkijades

Palo mi na pamet zbog onog čoveka u Sr. Mitrovici što su ga neki dan primili u bolnicu, odradili mu test, rekli da je negativan, čovek umro sutradan i ovi se predomislili, naveli da je pozitivan i dostavili jebeni fiskalni račun u iznosu od 20.500 dindži za dezinfekciju leša (8.100), lemljenje sanduka (6000), crnu pvc vreću (4000) i uslugu hladnjače (2.400). Porodica je, naravno, propisno odlepila. E sad jbg, to da zemlja Srbija nastoji da zaradi na muci jedne porodice ni najmanje me ne čudi - čovek umro pa umro, prepraviš nalaz, uzmeš dvaes iljada i milinica.

Ali na stranu ovo, daleko više me fascinira nedostatak smisla za namazanost, bezobrazluk i morbidnost pojedinih ljudi ovde. Činjenica je da nemamo predstavu šta se stavlja u te limene sanduke. Takodje, činjenica je da tržište nelegalnih organa cveta. Još devedesetih, masa mladih ljudi je nalažena po beogradskim stanovima sa iglom u veni - navodno overili od heroina (iako su porodice tvrdile da je tako nešto apsolutno nemoguće). Nekoliko porodica uspelo je da unajmi forenzičare iz inostranstva i odradi obdukcije, i u sve i jednom slučaju momcima su falili organi. Pokretane su istrage, nailazilo se na sve i svašta, stizale anonimne pretnje smrću i, po starom dobrom običaju, istraga je stala u mestu (kao u slučaju kradje beba i svega ostalog). Mene zanima kolika je mogućnost da, u recimo demokratskoj i liberalnoj Albaniji (ili što da ne Pakistanu), u limenim sanducima, pored ostalih, završavaju i zdravi, pravi ljudi kojima su prethodno povadili šta su stigli?

• Earthworm Jim

Idi leci se retarde