- s
Bolje ne, Melkijadese, istruleo bi ti mozak sasvim.
- BV
Sve su dobre busilice a svi odvijaci su kurac to je glavna klasifikacija po mom misljenju

To sto pise na alatu s pijace veci je kerov kurac nego kad riba na instagramu napise mua. Za to sto ti treba i pijacarski ce ti biti ok, nisam koristio, eventualno ako ga duze cepas malo da ga odmoris.
Taj lidlov alat sam cuo da oni daju garanciju na sve, ja msm 3 godine, i da ako se nesto sjebe, ne popravljaju, nego vrate pare. To je isto kineski alat pakuje se pod parksajd imenom, i to bukvalno nadju neku firmu da im pravi pod njihovim brendom, ono sto prodaju plate, ono sto im kupci vrate, oni vrate fabrici, jer nemaju gde ni da popravljaju. Tako sam bar cuo. Ali isto sam cuo plazma moze da sece npr. 5cm duzinu, pa mora da odmori 10 minuta, sta ce mi tako jebiga. Znaci isto je hobi, polu profesionalni neki alat.
Mozda da bacis pogled sta ima u vobi hausu, njihov womax alat, trebalo bi da je ok, nije da kopas metro s njm, al kapiram da je bolji nego pijacarski, pre bih tu uzeo nego s pijace. Pritom ista baterija za sve, pa ti sutra dune da kupis nesto drugo aku, pa imas istu bateriju da ne placas jos jednu. Ne znam cene, al verujem da nije mnogo skuplji ako je pijacni 4 soma
- BV
https://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=3807#post_4054553
Tacno, u kurac se dobro razumem popusio sam kilometar pitaj sta te zanima
Mozda da bacis pogled sta ima u vobi hausu, njihov womax alat, trebalo bi da je ok, nije da kopas metro s njm, al kapiram da je bolji nego pijacarski, pre bih tu uzeo nego s pijace.To da, kupovao sam koješta njihovo, sasvim solidan kvalitet. Pogledaću, dopada mi se to što im je baterija za sve ista, taman ako mi dune da mi valja još šta od alata.