Разноразно питање

1. To je nepotrebna jebatanja.

2. E, jel ima šanse da postanem moderator?

3. Kornelije, što će ti ta dusa?

4. koji ce ti to,kornelije

5. ma pitam samo, da znam, ne bih postao mod nikada, zahtevno je to i predajem život vukajliji, nolajferski je previše za mene. Htedoh da vidim šta će modovi reći. . .

6. cornelije
    E, jel ima šanse da postanem moderator?

Po tvom avataru vidim da u skorije vreme ne možeš da postaneš moderator. Tvoja prošlost nije čista ni besprekorna, dao si i previše pluseva nego što se očekuje. Ako postaneš hejter vrlo je moguće da će te ubaciti u listu za buduće moderatore, ali samo u listu. Nisi im se dovoljno ulizivao niti im kuvao kafe, treba da ih služiš da trčiš za sve što ti kažu da treba da im doneseš, da ljubiš ruke i da im redovno na pvt prijavljuješ postere za brisanje. Promeni se, pa ćeš možda postati mod.

7. ja sam dao prkno jednom modu, jel me samo zajebao ili imam sanse?

8. Jel imaju moderatori mogućnost da uklone pratioce?
    Pošto me nervira, negde trećina mojih pratioca su il' trajno banovani, il' ne koriste vukajliju

9. Prvo mi dešifruj pitanje. Ne razume baka vaš novi jezik.

10. meni kazes vucice?

11. Јесте ли чули да је Шешељ умро, само крију пар дана већ? Јеботе ја не знам какву ће буку ови радикали подићи ако је умро стварно. Војводо нека ти је вечна слава и хвала.

12. http://www.taiwannews.com.tw/etn/news_content.php?id=1810965

klinički mrtav jer su mu otkazali srce i pluća - trenutno stanje mu opisuju kao stabilno...

13. Na ovom vučicinom linku piše bio

14. Glasnogovornica Hašakog tribunala Nerma Jelačić

interesantno ime i prezime...

15. Ја имам дојаву да је умро од другара из Холандије

16. Што се Нобелова награда за мир додељује у Ослу, а све остале у Штокхолму?

17. Zato što su ostale nagrade za naučne oblasti pa se dodeljuju u Akademiji nauka Švedske. Mir nije nauka nego politički uspeh i zato se dodeljuje u Nobelovom institutu u Oslu.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.