Разноразно питање

1. Ako je neko trajno banovan, zašto mu onda stoji datum do kad je banovan? Jes da su u pitanju stotine godina, ali zar ne bi bilo logičnije da stoji (//-//-////)?

2. Zato što ne postoji trajno banovanje, to su samo prolupali smrtnici kao pojam - banovanje je vremenski ograničeno na jako dug period, ali niko nije trajno banovan :)

3. Zato što su ostale nagrade za naučne oblasti pa se dodeljuju u Akademiji nauka Švedske. Mir nije nauka nego politički uspeh i zato se dodeljuje u Nobelovom institutu u Oslu.

У преводу - Ова за мир није права.

to su samo prolupali smrtnici kao pojam

И ви бесмртници га користите, ипак :))

4. Zato što ne postoji trajno banovanje, to su samo prolupali smrtnici kao pojam - banovanje je vremenski ograničeno na jako dug period, ali niko nije trajno banovan :)

Теоретски свако бановање је трајно, само што је та трајност различите дужине. Негде је то 7 дана, негде 10, негде 50 година, а негде пар векова.

5. ETF-ovac, ne seri. :)

+1

6. Обрисао своје дефке, промјенио име и то је то :) Некад био локси

7. Обрисао своје дефке, промјенио име и то је то :) Некад био локси

Kontam, nesvakidašnje rešenje. Nego meni piše da je obrisao moderator, a nisam znao da je uvedena ta usluga. Lepo.
    Nisam znao ni da nema više groblja. I sajt je u tranziciji izgleda.

8. Kontam, nesvakidašnje rešenje. Nego meni piše da je obrisao moderator, a nisam znao da je uvedena ta usluga. Lepo.
    Nisam znao ni da nema više groblja. I sajt je u tranziciji izgleda.

Он је обрисао, три су му остале да није могао јер тада није имао ктитора. Те 3 је модератор обрисао.

9. Он је обрисао, три су му остале да није мога јер тади није имао ктитора. Те 3 је модератор обрисао.

Sve jasno. Hvala.

10. Frenki, groblje i dalje stoji, čak i postera. Ktitor opcija.

11. On je obrisao skoro sve svoje definicije .. ostale mu tri koje nije mogao da briše, i zatražio onoj "Mylyci" (nadam se da nisam pogrešio u imenu) da mu obriše i njih, ona obrisala...

12. mylyca malim slovom

13. Ok, nije velika greška ;)

14. Da li neko zna za crtani film koji se puštao na nekoj od naših televizija 90-ih gde je glavni junak penis po imenu Zloćko? Kroz magluštinu se sećam tog crtaća, pa ako neko ima neki dobar link nek šibne.

15. Ok, nije velika greška ;)

Trazio je lullaby :)

16. Trazio je lullaby :)

Auu, u pravu si, i ja sam na nju mislio .. slične mi nešto .. Hvala Sale ;)

17. Auu, u pravu si, i ja sam na nju mislio .. slične mi nešto

Auuuuu, čekaj dok vide ovo njih dve :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.