Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Лепо...
Ako je neko trajno banovan, zašto mu onda stoji datum do kad je banovan? Jes da su u pitanju stotine godina, ali zar ne bi bilo logičnije da stoji (//-//-////)?
Zato što ne postoji trajno banovanje, to su samo prolupali smrtnici kao pojam - banovanje je vremenski ograničeno na jako dug period, ali niko nije trajno banovan :)
У преводу - Ова за мир није права.
И ви бесмртници га користите, ипак :))
Теоретски свако бановање је трајно, само што је та трајност различите дужине. Негде је то 7 дана, негде 10, негде 50 година, а негде пар векова.
ETF-ovac, ne seri. :)
+1
http://vukajlija.com/recnik/autori/35341
Šta je ovo?
Šta je ovo?
Обрисао своје дефке, промјенио име и то је то :) Некад био локси
Kontam, nesvakidašnje rešenje. Nego meni piše da je obrisao moderator, a nisam znao da je uvedena ta usluga. Lepo.
Nisam znao ni da nema više groblja. I sajt je u tranziciji izgleda.
Nisam znao ni da nema više groblja. I sajt je u tranziciji izgleda.
Он је обрисао, три су му остале да није могао јер тада није имао ктитора. Те 3 је модератор обрисао.
Sve jasno. Hvala.
Frenki, groblje i dalje stoji, čak i postera. Ktitor opcija.
On je obrisao skoro sve svoje definicije .. ostale mu tri koje nije mogao da briše, i zatražio onoj "Mylyci" (nadam se da nisam pogrešio u imenu) da mu obriše i njih, ona obrisala...
mylyca malim slovom
Ok, nije velika greška ;)
Da li neko zna za crtani film koji se puštao na nekoj od naših televizija 90-ih gde je glavni junak penis po imenu Zloćko? Kroz magluštinu se sećam tog crtaća, pa ako neko ima neki dobar link nek šibne.
Trazio je lullaby :)
Auu, u pravu si, i ja sam na nju mislio .. slične mi nešto .. Hvala Sale ;)
Auuuuu, čekaj dok vide ovo njih dve :)