Prijava

Ma kaki plaćen skinut s nekog pajratbeja ali mislim da je krekovan

реинсталиро оперу

a ti si znaci taj sa operom?

I ja sam x godina koritio operu. I sada je super brauzer. Sustinski lepsi od hroma. Mozila je meni nejasna zasto osim ad onova kome to jos treba pored dzepnog gadzeta zvani mobilni

Gde je Kajzen zeleo bi da ga pitam da mi promeni nick u "Filozof sa psihijatrije" jer taj nick bi mi bas odgovarao ili "Profesor sa psihijatrije".Znaci filozof sa psihijatrije to bi bilo bas ono jako, filozof koji prica o mnogim pitanjima a kljukaju ga lekovima u psihijatrijskoj ustanovi.Nek se javi kajzen da mi promeni nick u "Filozof sa psihijatrije".

Pojačaj haldol, dečko.

@atomski

Šibaj bohoru zahtev u PVT, on ti je sada zadužen za promene nick-ova

Eee nemoj da se zajebavaš njega je nemoguće izlečiti nešto kao ambrozija i zubača

Jel ima neka fora za Rapidgator da skida punom brzinom, naravno, bez kupovanja premiuma?

Imam sad pun kurac linkova da skinem odatle, a za free varijantu im je ogranicenje 100kb/s pa ce mi ovim tempom trebati bukvalnih nedelju dana da poskidam sve.

A dosta su rijetke stvari u pitanju, jedva sam i ove linkove nasao, tako da ne mogu da zajebem cijelu pricu i skinem torent ili tako nesto.

Jel zna neko iz kojeg je filma neki citat koji je Reme kačio nešto u fazonu lik se obraća ribi kao “ koliko sam bio srecan kad si se skinula i kad sam vidio da nemaš kurac”

Nešto u tom fazonu, kucao sam na engleskom po google neke varijante ali nisam nista nasao ://

Zna li neko kako se zvao crtani film što se puštao 90ih na RTS-u, gdje se u svakoj epizodi objašnjavao neki koncept iz nauke (uglavnom hemija, fizika), a sve je objašnjavala neka kao leteća djevojčica štreberka...

hvala musssashe :)

jbt, ko bi rekao da je to japanski anime... nikad ne bi pomislio

ovo je original:

https://en.wikipedia.org/wiki/M%C4%ABmu_Iro_Iro_Yume_no_Tabi

Mnoge stvari mi ostale u sećanju vezane za taj crtać, recimo parnu mašinu izumeo Vat, a lokomotivu Stivenson, baš bilo pitanje u Poteri poslednjoj

Ne znam u cemu je fora sa jebanjem Ejdusa i kada je to pocelo. Ne mogu naci temu gde se jebe Ejdus, pa cu okaciti ovde definiciju staru 8 godina, gde se vec jebe Ejdus, tri godine pre registracije.

https://vukajlija.com/krug-dvojke/693733

loooooool ladno i ranije pisali PUSI KARINU EJDUSE

e, jel zna neko logiku ovoga:

https://beg.aero/sites/belgrade/files/vinci/news/umetnuta_nova_pista.jpg

provalio sam zadnji put na aerodromu da su asfaltirali nesto pored piste, i pitao sam se sta je to, i sad vidim da prave privremenu pistu kako bi mogli da renoviraju glavnu, a da aerodrom i dalje radi.

kaze posle je plan da se ova privremena pista pretvori u stazu za taksiranje aviona do piste. sto ce u principu i morati jer ne mogu ovolko blizu da se koriste 2 piste.

pitanje je, sto koj kurac ulazu novac da naprave siroku stazu za avione na kraju kad imaju sa leve strane aerodroma njive kolko oces da naprave pistu, i da kad zavrse radove na ovoj imaju dve, sto je i onako bio nekad plan da se prosiri aerodrom?

ima li neko info?