Разноразно питање

1. ja to radim kad ne mogu da zaspim. uspava me.

2. Ja i dalje preporučujem gips.

3. Jel zna neko kako se zove crtani kada ona ptica (detlić, šta već) i zima ili glad se gladni otimaju oko irvasa ili jelena (tako neš) sa sve onim smehom tipa - muahahahahah?

4. Kad pocinje prolecni raspust i dokle traje??

5. Jbte nije još prošao ni ovaj a ti već pitaš za prolećni lolo

6. Ma elek da znam da se organizujem sam sa sobom :) Posto ocu u BG malo da odem.

7. Ja moram da pitam koji je klinac svima sa ovim srcima? Kontam da ženskoj osobi možeš da staviš srce u postu ili komentaru, ali ovo drugo je malo pederasto.

8. Bas e flaficasto olololo

9. Zimski raspust u trajanju od 3 nedelje, pocinje u sredu 3. januara 2012. godine, a zavrsava se u petak, 13. januara 2012. godine.

Како су 10 дана једнако 3 недеље?

10. Не знам. Де си Нато.

11. ео ме. ђес ти?

12. Је л може неки модератор да одабере неки трол постер о Ђоковићу или Хрватима или тако нешто? Да читамо ове коментаре са фејсбука, много занимљиво.

13. Da li neko zna možda kako se u našoj obradi ili u originalu zvao neki crtani o liku koji je prljav, gadan, samo broji pare i živi u nekoj vetrenjači? Znam da se kao radnja odigrava u Holandiji, i da su ga pratili neki dečak, devojčica i patkica. Devojčica je bila Frida, a dečak se već ne sećam, Gustav ili Hanc. Stil crtanja je isti kao i u onom crtanom ''Somewhere in Dreamland''. On ih primeti i zarobi jer su otkrili gde su mu zlatnici. Na kraju seljani dođu da spasu decu i srede mu skroz tu vetrenjaču da se blista i uljude ga i on tad shvati koliko mu pare ništa ne znače. Baš mi se ponovo gleda taj crtani, bio mi je omiljen.

14. Da li neko zna možda kako se u našoj obradi ili u originalu zvao neki crtani o liku koji je prljav, gadan, samo broji pare i živi u nekoj vetrenjači? Znam da se kao radnja odigrava u Holandiji, i da su ga pratili neki dečak, devojčica i patkica. Devojčica je bila Frida, a dečak se već ne sećam, Gustav ili Hanc. Stil crtanja je isti kao i u onom crtanom ''Somewhere in Dreamland''. On ih primeti i zarobi jer su otkrili gde su mu zlatnici. Na kraju seljani dođu da spasu decu i srede mu skroz tu vetrenjaču da se blista i uljude ga i on tad shvati koliko mu pare ništa ne znače. Baš mi se ponovo gleda taj crtani, bio mi je omiljen.

Цртани о Холандији и ветрењачи, онда мора да је Алфред Џ. Квак... :) Зајебавам се, и мени је сад познато и сећам се очем се ради ал не знам име. То је оно нешто баш преисторијско, од пре 30-40 год?

15. Подсети ме. Имали су неки патуљци на ртс-у кад је било бомбардовање па нисмо ишли у школу, једна епизода па се понављала. Нека геј песмица у најави, патуљци онда краду златнике од неког типа што хоће да их поједе по месечини и има велики нос. Можда се и један попео на полумесец онако да седи на крају епизоде нисам сигуран.

16. Tako nekako, mislim da je još starije. I ''Somewhere in Dreamland'' je isto jako matoro, mislim da ima i oko sedamdeset godina čak. :) Ali stalno se davalo devedesetih. A ne mogu da se setim kako se zvao taj crtani...... Znam da su bile neke klompe ispred trema, i kao na tremu gde su deca boravila nije bilo, pa se majke uspaničile... :)

17. USPELA SAM DA NAĐEM! Ukucala sam ''Holland'' i ''cartoon'' i izašlo mi je: ''Little Dutch Mill''. :) Mala holandska vodenica mislim da je i kod nas bio prevod. :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.