U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ja to radim kad ne mogu da zaspim. uspava me.
Ja i dalje preporučujem gips.
Jel zna neko kako se zove crtani kada ona ptica (detlić, šta već) i zima ili glad se gladni otimaju oko irvasa ili jelena (tako neš) sa sve onim smehom tipa - muahahahahah?
Kad pocinje prolecni raspust i dokle traje??
Jbte nije još prošao ni ovaj a ti već pitaš za prolećni lolo
Ma elek da znam da se organizujem sam sa sobom :) Posto ocu u BG malo da odem.
Nećeš jebati lolo
http://roditeljsrbija.com/info/obrazovanje/1074-skolski-kalendar-za-osnovno-obrazovanje-20102011.html#03
fala <3 :*
Ja moram da pitam koji je klinac svima sa ovim srcima? Kontam da ženskoj osobi možeš da staviš srce u postu ili komentaru, ali ovo drugo je malo pederasto.
Bas e flaficasto olololo
Како су 10 дана једнако 3 недеље?
Не знам. Де си Нато.
ео ме. ђес ти?
Је л може неки модератор да одабере неки трол постер о Ђоковићу или Хрватима или тако нешто? Да читамо ове коментаре са фејсбука, много занимљиво.
Da li neko zna možda kako se u našoj obradi ili u originalu zvao neki crtani o liku koji je prljav, gadan, samo broji pare i živi u nekoj vetrenjači? Znam da se kao radnja odigrava u Holandiji, i da su ga pratili neki dečak, devojčica i patkica. Devojčica je bila Frida, a dečak se već ne sećam, Gustav ili Hanc. Stil crtanja je isti kao i u onom crtanom ''Somewhere in Dreamland''. On ih primeti i zarobi jer su otkrili gde su mu zlatnici. Na kraju seljani dođu da spasu decu i srede mu skroz tu vetrenjaču da se blista i uljude ga i on tad shvati koliko mu pare ništa ne znače. Baš mi se ponovo gleda taj crtani, bio mi je omiljen.
Цртани о Холандији и ветрењачи, онда мора да је Алфред Џ. Квак... :) Зајебавам се, и мени је сад познато и сећам се очем се ради ал не знам име. То је оно нешто баш преисторијско, од пре 30-40 год?
Подсети ме. Имали су неки патуљци на ртс-у кад је било бомбардовање па нисмо ишли у школу, једна епизода па се понављала. Нека геј песмица у најави, патуљци онда краду златнике од неког типа што хоће да их поједе по месечини и има велики нос. Можда се и један попео на полумесец онако да седи на крају епизоде нисам сигуран.
Tako nekako, mislim da je još starije. I ''Somewhere in Dreamland'' je isto jako matoro, mislim da ima i oko sedamdeset godina čak. :) Ali stalno se davalo devedesetih. A ne mogu da se setim kako se zvao taj crtani...... Znam da su bile neke klompe ispred trema, i kao na tremu gde su deca boravila nije bilo, pa se majke uspaničile... :)
USPELA SAM DA NAĐEM! Ukucala sam ''Holland'' i ''cartoon'' i izašlo mi je: ''Little Dutch Mill''. :) Mala holandska vodenica mislim da je i kod nas bio prevod. :)
OKACI OVDE