Разноразно питање

1. Auuuuu, čekaj dok vide ovo njih dve

Nadam se da nisam napravio neku grešku .. Bruce, to su dva moderatora, ne prepadaj me :D

2. Nadam se da nisam napravio neku grešku .. Bruce, to su dva moderatora, ne prepadaj me :D

Наебо си светог ми Пантеле раснога

3. Nisam u toku nek mi neko kobjasni ovo šizenje sa indirom
    EDIT i ako neko može da mi objasni ovaj nik lolo http://vukajlija.com/recnik/autori/184872

4. Pa izgleda da je gospođa pokušala da otpeva neku pesmu na francuskom, ali je proizvela takvu larmu i disharmoniju da je to užas. I sada je prozivaju na Vukajliji.
    Za ovo drugo potraži pomoć psihijatra lolo

5. Jel moze na fejsbuku da se izbaci neko da se ne pojavljuje na ,,friends suggestions,,vise?

6. Kramponom, цртаћ се ваљда и звао Злоћко, али нисам га нашао нигде на нету...
    јбт шта си ти гледао :)

7. Fala Vučice
    Elek i upravu si za psihijatra lolo

8. Ovo sa Indirom... KAKVA JE OVO.... ŠTA JE OVO????? KAKAV.... ŠTA JE OVO????? Koji je ovo jezik? Ja.... ŠTA JE OVO?

9. Nešto između ciganskog, francuskog i latinskog jezika. :)
    A više vuče na ciganski

10. Ima li kakav lijek za nemirne noge?

Drmusam nogama ko nezdrav al' mi godi. Pogotovo kad legnem, ritam se ko konj, ponekad i većim frekvencijama, zavisi od raspoloženja. Najgore e kad sjedim, izdignem noge na prste i tresem li tresem.... A lijepo mi, samo me nervira, izgledam ko narkoman....

11. Ima li kakav lijek za nemirne noge?

Gips

12. Ima li kakav lijek za nemirne noge?

Чекић

13. Ima li kakav lijek za nemirne noge?

Ima Lavanda, pitaj nju.

14. Ima li kakav lijek za nemirne noge?

Nema.

15. Ja ozbiljan a vi tako! Tačno je ovaj forum ni za kurac, samo neko trolovanje.....
    Jedino Seljacina dao neki normalan odgovor....

PU!

16. Koja noga je u pitanju? :)

17. Скочимишу, па то ти је чиста нервоза. Немој да будеш нервозан и то ти је то, лололо.

18. Ma kakva nervoza, ja sam flegma neviđena..... :D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.