Разноразно питање

  1. Bas to, mozda. Nikad potvrdjeno

  2. Inače pikali smo PES 24/7

    Mesecima nismo izlazili iz kuće, brojali rezutat i upisivali. Tipa 2847-2842. Imao sam izrasline po prstima od džojstika.

  3. Lepa vremena...

    Ja sam Arsenal bio, Anri u napadu, Wiltor desni bek.

  4. Onda došli žuti i sve sjebali.

  5. Odgledah sad Seve posle 10 godina. Ono nije anal.

  6. Ne možeš biti 100% siguran, možda jeste možda nije.

  7. Na granici anala koliko se secam. Bukv gay test, ko misli da je anal vuce na gej ko je true da nije strejtara klasicna

  8. Nznm ja znam za onu priču da je pola radnje isečeno, i da nam je dostupan samo Severina posle malo vina, ali ne i Severina posle malo kokaina deo.

  9. Vuku koks u tom drugom delu, kaže ledjenda.

  10. Put za Milano > Seve pornić
    Jel ima hd verzija od oba, se pocimao neko oko toga neko stručan?

  11. Kupio pre neki dan zemljanu peku i sač, još ganjam po netu koji je najbolji način pre prve upotrebe da je "spremim". Neki kažu samo mas' namažem i u rernu na 200 dva sata, polako zagrevam, drugi mas litar vode i malo projinog brašna pa na ringlu da provri, bemliga. Ima li neko iskustva? Slab sam sa kujnom, do juče pržena jaja plafon, danas karadjordjevu umem lepo i to je to, pa pazarih sačić malo da se igram.

  12. Neki kažu samo mas' namažem i u rernu na 200 dva sata

    ovo ima smisla, masti se polimerizuju i naprave sloj kao zastitni

    drugi mas litar vode i malo projinog brašna pa na ringlu da provri

    ovo nema nikakvog smisla.

    u principu ne treba nista radis, namasti samo zidove dobro pa peci, nece nista drugacije da se desi nego da pripremas ovo.

  13. koji browser da uzmem da nije od ovih najkoriscenijih a da nije govno?

    da ne mislite da sam hipster, chrome, ff, edge itd uzmu i postuju sistemska setovanja, proksi, ne moz da menjas homepage, da pamtis passworde itd, a to mi ide na kurac na firminom laptopu, posto zamenim ja to u registri, naredni restart opet isto sranje, posto AjTI SekJUrItI

    tako da treba mi nesto gde mogu lepo to da poiskljucujem a da browser nije sranje.

    chromium - mogo bi da prodje, al ne znam gde da nadjem stabilnu verziju, mnogo jebe, nedovrsen.
    vivaldi - sad ga kao koristim, kao upotrebljiv ali ima sitne bagove sto me nerviraju

    sta je donekle ok? ne treba mi nikakvi dodatni kurci, treba mi hromijum sto radi.

  14. opera isto nece da odjebe sistemski proksi. bar mislim, sacu ustvari opet da probam.

    a picka im materina napravili proksi, cak i ove https sertifikate hendla, cisto da mogu da vide ako oce i sifre i sta browsujes cak i kad ne bi trebali.

  15. da, opera nije htela da se instalira posto ne daje ajTi, al sam je instalirao, radi poso kako treba. verovatno je zato "zabranili"

  16. hvala vam na pomoci :)

  17. Zvuci kao da si na meku, mislim da sve aplikacije za mek postuju sistemska podesavanja i da ce sve ici kroz proxy. Jedino da cimas security tim da ti konfigurisu proxy samo za interni saobracaj tj prema kompanijskim sajtovima, tako sam ja

  18. Reklamiraju onaj Brave brauser. Ima li neko iskustva?
    Je li kako govno u pitanju?

  19. ma jok, windows.

    namestio sam ga. jebu me tako al imam admin access, tako da ja promenim oni vrate. zato mi treba browser koji ne slusa to. opera radi fino.

    sve mi ok, dok ne dodje do ovog otvaranja https certifikata, to prelazi granicu onog sto je ja mislim cak i zakonski dozvoljeno ovde, nego me mrzi da se jebem sa firmom.

  20. jer pazi, imaju svoj certifikat i onda nameste da browser ne dogovori lokalni certifikat sa sajtom nego neki od ovih servera te kao firme sto pomaze da budes super secure (da spijuniras zaposlene) podmetne svoj sertifikat, i onda bukvalno nemas https, kroz proksi servere ide sadrzaj, slike, passwordi, sve sto gledas.

    nek idu u picku materinu.

    a pazi sad, taj softver se zove iboss. znaci najbukvalnije, ja sam veliki sef i sve gledam. uzela firma KomSUltanTe a oni uzeli neki checklist i odabrali najstrozije sve i to gurnuli globalno. mrsupickumaterinu.

    stvarno mislim da ako bi se neko zamlatio da bi im napravio problem u svajc. ovde su poprilicno analni kad je u pitanju privatnost.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.