Разноразно питање

  1. Al najjace lik se ispali s najbazicnijom recenicom na engleskom, bukvalno napisao tipa "i will took the nap"

    I posle 30 postova o suptilnim promenama u akcentu od Berkšira do Velingtona.

    Idiot.

  2. Ne mogu Celt mrzi me zaista

    kweezu jedan. bar kazi, procitao sam, ne svidja mi se kako zvuci, stagod. budi jednom iskren prema sebi i drugima sa sopstvenim sposobnostima

  3. Pročitao par redova prvih, kuvao ručak, sad kuvam za šest pasa, bio mi komšija da otera morke pošto su prešle kod mene, ložio vatru, doneo drva, pružio veš, oprao polovinu sudova, saće hranim pse, idem po mleko, razlivam rakiju, usisam kuću, ložim vatru, operem još pola sudova, večeram, istuširam se. Nahranim mačke, to sam zaboravio. Jok saću da kopam neki link da bih nešto čitao i snimao i kačio na šaljivi sajt vukajliju da oduševljavam neke random ljude koje neću sresti u lajfu lol.

  4. ok kweezu, potrosio si 100x vise vremena opisivajuci nam detaljno kako dobro poznajes i pricas engleski, al ovo je mnogo tesko.

    razumemo, sve ok.

  5. Pa što se ne ženiš

  6. Ma ko te pita da ispišeš paragraf o svojim dnevnim obavezama glavčo, poenta je da ako pričaš priču onda mora da hodaš šetnju, a ti to ne radiš, jer si U P L A Š E N.

  7. ako pričaš priču onda mora da hodaš šetnju

    lol

  8. Felt like a Lola, might delete later, idk

    https://voca.ro/12Ad3evqp47E

  9. Poanta je da staviš pare de su ti usta.

    I oženi se, majmune

  10. Koliko je Severina imala godina kada joj je izasao pornic?

  11. izguglaj brate pa oduzmi

  12. 32 je imala 2004 kada je klip izašao, a kada je snimano to na brodiću, ne znam

  13. T zavere dal je bio anal

  14. To je najveca dilema. Nikad nije potvrdjeno, uvek je navodjeno kao pornic a ne kao anal pornic.

  15. Ja sam severinin pornić gledao sa drugarom na soniju trojci. I bilo mi glupo da ga drkam pred njim, pa sam ga onako uhvatio sa tri prsta. I on me pitao, ti to pravoslavno radiš.

  16. Možda i jeste ne možemo znati sa sigurnošću, u jednom trenutku kad joj ga stavi otpozadi pita ga 'jesi to htio', možda je htio baš u ass.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.