Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ko doručkuje rio mare taj sardine bre jede za doručak
Ribu tunj ne valja jesti vise od 2 puta nedeljno zbog žive u okeanima, tunj toksikara teski mjetali
Tebra ni tramp je ne jede povazdan, nego tuna zlo je mrtvo kiselo grožđe, ko drukčije kaže kleveće i laže.
šta, ko voli tunu, našu će osetit pest?
Testenina+tunjevina+masline+kečap.
Nenadjebiv obrok za 15min
Ako si student
Nikako ne mogu kombinaciju testenina + tuna, to je nepojmljivo za moja čula i tera na rig.
Odvojeno da, kao zaseban obrok ofc, zajedno nikako
Hahahaha jeste nešto što mi je ostalo iz studentskih dana.
Tunjevina samo u komadima ni slučajno onaj drob mleveni ko splačine i nazerazi sitno crni luk ozgo i izmešati soli po potrebi
Eventualno prepečen hleb i to je to
Tunu najviše koristim za salate, u kombinaciji s maslinama, fetom, paradajzom, rikulom i slično.
Moze s tjesteninom al da se zaprzi tuna malo a direkt iz konzerve, povratio bih
u zagori na izvoru rijeke rikule
Negde od 2009. - 2011. imali smo, cimer i ja (drugar s kojim sam odrastao) periode kada smo bukvalno živeli na ivici gladi. Ne zato što nismo radili i što nas nisu pomagali (on je čak imao i stipendiju) već stoga što nismo umeli sa novcem - naprosto, 90% ga je odlazilo na kojekakve zajebancije, mahom poroke, izlaske, svirke...A računi su se gomilali, kirije, školarine...Svejedno, bio je to najbolji i najlepši period mog života kog se jako rado sećam.
Kako god, kada bismo se baš uvalili u žestoka govna, trebalo je naći način da se što jeftinije prehranimo. Prvo smo krljali gotova jela, pasulj sa slaninom uglavnom (najjeftiniji), u koji bismo dodavali vodu da ga bude što više. I živelo se, mada smo umeli da jedemo samo to po tipa tri nedelje. Dok nismo poludeli. Onda je on skontao da za 250 dindži možemo da kupimo dve kese testenina (školjkice), dve pavlake, dva kečapa i jednu tunjevinu, i da jedemo dva puta za te novce. Tako smo i radili. Jednu nedelju. Drugu. Mesec i po dana...Na kraju, ustajemo jedan dan u podne, mamurni, gladni, jul mesec, gajba nema klimu naravno. Ćutimo. Gledam ga, on skuvao testo, izručio sve drugo u šerpu, gleda onu smesu i kreće da je gnječi dlakavom ručerdom, rezigniran. Gledam ga takodje rezigniran, otupeo, i kažem - brate ja ću danas jesti samo hleba, ne mogu više ovo. U životu više nisam jeo testenine sa tunjevinom, pavlakom...Niti ću.
Znaci ustajes mamuran, a gladan. Hm...
Da je Zapata tu sad bi rekao:
Ušao sam u novi biznis, mnogo para je u pitanju (šaljem fotku horda i ja).
Elem, treba da proveravam tačnost nekih podataka. Fizički ne mogu sve da ih proverim, da li postoji neka jednačina, statistički minimum, gde ako u procentima tipa 5% od ukupnih podataka nasumično proverim, da mogu naći grešku u radu.
Tipa, neko mi pošalje 2 hiljade podataka, da l' je neko računao da ako konstantno proveravam 68 podataka, da ću statistički vremenom uočiti da taj neko brlja sa tabelama i podacima.
A logično mi je i ako proveravam, da ne bude rendom, verovarno većina provera treba da bude u tipa zadnjih 700 podataka, kad opada koncentracija ili im je frka sa vremenom, pa krenu da fušare.
Eto, smislio sam sve lol
5% ili 68 podataka, većina u zadnjoj trećini ukupnih podataka. Xd
Treba samo malo prepraviti skriptu “Cirko” u “Analizirko”