Разноразно питање

1. ...prijatnije su ako nista

2. SeljacinaAlfaSeljaci malopre
    Frenki jel istina da sti Pantela sa fejsa? Evo ako ti je neprijatno, odgovori mi na pevete.

Hahaha nisam, ja sam sa Vukajlije, ovaj sa Fejsa me pokro. :)
    Što bi mi bilo neprijatno?

3. ...prijatnije su ako nista

Управо.

Фино пријања уз тинтару и поклапају уши, тако да имаш скоро исти ефекат као са ин ир слушалицама, а не мораш да их набијаш до грла кад их стављаш, и нису гадне.

4. Hahaha nisam, ja sam sa Vukajlije, ovaj sa Fejsa me pokro. :)

Зашто сам ја мислио да је кафка овај са вукајлије?

5. Зашто сам ја мислио да је кафка овај са вукајлије?

И ја исто.

6. nadam se da ne mislis na one oko glave (klasicne). kolko god da su jadne bolji zvuk je od in ear pa kako god da ga okrenes

Naravno da ne mislim lol. Mislim na obične bubice.
    Seljačino, najbolje ti je onda da kupiš dva BOSE zvučnika, neko jebeno pojačalo i akumulator, pa furaj kroz grad i voz. I obavezno nosi sa sobom set za dezinfekciju. I čiste gaće, ko zna kakve zaraze mogu da ti se navataju. :)

EDIT: Preteče me celt, kud ćeš s onom skalamerijom kroz autobus? furao je drugar jedno vreme njih, preko leta, šorc, majica, papuče i kaciga od slušalica. Simpatičan mladić, reko bi čovek.

7. Фино пријања уз тинтару и поклапају уши, тако да имаш скоро исти ефекат као са ин ир слушалицама, а не мораш да их набијаш до грла кад их стављаш, и нису гадне.

ali ponavljam, izadjes li na ulicu sa njima, meni ovako izgledas:
    http://ehgazette.blogs.brynmawr.edu/files/2010/01/hipster-big-headphones1.jpg

ukucao sam u search: hipster with headphones

8. Зашто сам ја мислио да је кафка овај са вукајлије?

Možda zato što je čovek sam rekao da jeste?

9. Što bi mi bilo neprijatno?

Prica se da si stidljiv, znas po carsiji. :)

10. Имајте у виду да веће слушалице непотребно троше више струје из вашег телефона/мп3 плејера. Ин-ир су ту најекономичније, јер најмање треба да их појачаш, пошто улазе у уво, а и мале су.

ЕДИТ: Другим речима, на све људе који набијају те огромне слушке на главу кад су ван куће гледам као на позере који се курче што имају фенси слушалице.

Нешто слично као људи који набијају ногавице у ципеле да би показали како су искеширали 100 јура за канађанке, да сви виде да пише Caterpillar.

11. Зашто сам ја мислио да је кафка овај са вукајлије?

Jbg, na Vuku kad pustiš trač ko da si ga pustio u dom penzionera. I gore. Takva je ekipa ovde.
    Ako padne nova def sa Pantele u narednih 10-15 dana svi će verovati da sam ja. Rekla-kazala.

Prica se da si stidljiv, znas po carsiji. :)

Izrazito. :)

12. ali ponavljam, izadjes li na ulicu sa njima, meni ovako izgledas:

Да, али ја причам за кућну варијанту, не напоље, тако и мени изгледа било ко :))

Ја нпр користим сонијеве неке од 10-11 еура бубице класичне за телефон јер стално слушам музику кад изађем из куће, нису за дубину, али су јако добре :)

Možda zato što je čovek sam rekao da jeste?

Па и френки каже да је он?

13. Имајте у виду да веће слушалице непотребно троше више струје из вашег телефона/мп3 плејера. Ин-ир су ту најекономичније, јер најмање треба да их појачаш, пошто улазе у уво, а и мале су.

Да, али ја причам за кућну варијанту, не напоље, тако и мени изгледа било ко :))

Ја нпр користим сонијеве неке од 10-11 еура бубице класичне за телефон јер стално слушам музику кад изађем из куће, нису за дубину, али су јако добре :)

14. Па и френки каже да је он?

Ja mislim da ti Frenki cima lanac malo :)

15. Jbg, na Vuku kad pustiš trač ko da si ga pustio u dom penzionera. I gore. Takva je ekipa ovde.
    Ako padne nova def sa Pantele u narednih 10-15 dana svi će verovati da sam ja. Rekla-kazala.

Добро је па се не бавим тиме, па ми свеједно ко је, иначе бих био јако необавијештен :)

16. raznorazno pitanje: gde se beše prepravlja da margine u wordu budu u centimetrima umesto u inčima?

17. Па и френки каже да је он?

Ma zajebava se Frenki. ;)

Niko nije sam rekao da jeste, nego ste čuli da je nekome rekao da jeste. Kao što ste čuli da Pantela sa Vukajlije i Tvitera recimo nije isti lik.
    Reklakazla opet. Nebitno uostalom. Spemujemo debatu o slušalicama bezveze ololo.

18. tools/options/general Strajo, tako barem kod mene...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.