Разноразно питање

1. Niko nije sam rekao da jeste, nego ste čuli da je nekome rekao da jeste.

Pa postovao je Kafka tamo na temi, i iz tog posta se moglo nedvosmisleno zaključiti da je njegov nalog + čuo sam i prije da je on u pitanju, a prilično sam siguran da si i ti to znao.

Spemujemo debatu o slušalicama bezveze ololo.

O, pardon. Nemam ništa reći na tu temu. Voljno.

2. Постоји ли у Бг-у неки 24/7 сервис мобилних телефона?

3. Sreća pa ja nisam Pantela.

4. a gde bruce, u wordu ili control panelu, da napomenem koristim windows 7

5. Е па ок :)

Што се тиче слушалица, ја сам користио ове само сиве, нисам геј

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTXf95-hd27ycbxMOdXwSCeurEqyPgU8oQZqPGAC4yrRqhVk5UMu1SD-sgO

А сад користим ове само без овог прекидача ту

http://sp.sony-europe.com/da/4/1825.jpeg

и могу вам рећ да су млого добре.

6. Сад ја да поставим питање у вези с темом:

Што је то толико битно чији је дупли тај Пантела?

Јбт, и уживо кад се видим с Вукајлијашима, крену да смарају о томе чији је тај дупли. Трансфер.

7. Straje evo link: http://www.tech-recipes.com/rx/1975/word_2007_how_to_change_measurement_units/
    ja koristim word 2003 zbog Ministarstva prosvete, a malo je drugačije u sedmici...

8. hvala bruce, ja 2007 ali sejvujem fajlove kao doc za svaki slučaj.

9. Што је то толико битно чији је дупли тај Пантела?

Пантела има брдо фанова. Хипотетички, набасаш на рибу која читаво вече продаје његове фазоне. Ти не само да си био ту кад је изашао први фазон, него и знаш ко је он и, можда, руковао си се с њим на неком окупу Вукајлијаша. Она би желела да је твоја рука фистује, кад Пантела већ није ту.

10. džimi a čiji je dupli pantela?

11. džimi a čiji je dupli pantela?

+1

12. Јебо вас Пантела, ај гот ситуацију овр хир...

Постоји ли у Бг-у неки 24/7 сервис мобилних телефона?

13. А 'оћете Џими да вам каже?лоло
    Онда занемарите мој претходни пост.

14. Кафкин.

Ma moj bre, Kafka je na Tviteru.

15. Zašto je meni vraćena definicija "safety car" u život? Sad ponovo pretekoh frenkija :(

16. Постоји ли у Бг-у неки 24/7 сервис мобилних телефона?

Majka mu stara, pa nisam znao da je servisiranje mobilnih telefona usluga od tako krucijalnog značaja? :)
    Zašto bi postojao takav servis, ne kapiram?

17. Zašto bi postojao takav servis, ne kapiram?

Ма откуд знам, можда је неко решио да уновчи постојање пацијената као што сам ја.

18. Majka mu stara, pa nisam znao da je servisiranje mobilnih telefona usluga od tako krucijalnog značaja? :)
    Zašto bi postojao takav servis, ne kapiram?

Тај неки рад. Коме може толики хића да буде да не сачека до ујутру, па да онда однесе на поправку? :) Мада знам да су неки људи 24 сата дневно доступни за поправку компова. Обрни огласе, то сам виђао. Можда неки од њих раде и телефоне, мада сумЉам.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.