Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Koliko vredi Ipod nano 8 gb treca generacija? Nisam hipster. Pitam radi preprodaje.
Колико вриједи плоча Шобића - Умјесто глупости нова потпуно, само је отворена?
Ма цркло говно а унутра су ми сви бројеви, поруке, курци, палци... А морам неке послове да завршавам хитно.
15€
Kako kačite fotku na forum?
dodaj.rs
лоолло, један дан ће да дође неко и да пита:
"како качите фотке у албуме, пичке лајферашке?" лоол
едит: ископираш урл, и прекопираш овде.
Pokušavao sam to ali neće, onda je opet slab net, u pm. Hvala :)
Јесу ли фотоапарати (колико било) јефтинији у Италији него овде? Ил је исти курац...
ЈЕБЕ ЋАЋА ГРЕДЕ СЕ ДРМАЈУ, ЋЕРИ ПЛАЧУ СИНОВИ ДРКАЈУ
Има ли овде елемената насиља у породици?
Po ovome što opisa u toku je bombardovanje, ali ne u porodici nego nad državI.
ДОЂИ ПОПЕ ДА НАМ КРСТИШ ДИЈЕТЕ, ОЋУ КУРАЦ ЗАШТО СЕ ЈЕБЕТЕ
Да ли је поп прекршио правила службе овим одричним одговором и да ли је црква заслужна за белу кугу?
Trebalo bi da jesu. Uglavnom su po zemljama EU nize cene (meni je konkretno poznato da su u Madjarskoj i do 30% nize za neke dSLR related stvarcice, nesto manje za kompakte, mada i tu ima 20% razlika). Pronadji na nekom Ital forumu koji su njihovi najveci lanci za trgovinu photo opremom, pa pogledaj cene na sajtu. Koliko je meni poznato, vecina tih vecih lanaca ima povrat PDV-a (tj. afa-e), pa te to izadje jos 20% ispod naznacene cene. Dakle, vidis ili pitas da li vracaju afa-u, ako da - koliko % (ovo sto sam pisao vazi za Madjarsku), uzmes racun, kada dodjes na granicu imas poseban deo koji se bavi tim povratom, kazes sta je i kako je - vrate ti pare (tj PDV) i nastavis dalje. E sad bilo je ranije i nekih zackoljica, kao samo ti izdaju papir, pa pri sledecem prelasku granice ti daju i pare ili tako nesto... Nemam pojma koliko sam bio jasan, pa ti je moj savet da postavis ovo isto pitanje na nekom fotografskom forumu (tipa DizajnZona, FotoSrbija i sl; vecina tih fotografa, pogotovo sa DZ, i nabavlja opremu iz inostranstva, a poprilicno su predusretljivi, pa ce ti najbolje pomoci).
Čime održati budnost sem kofeina i teina?
исто питање, ллоолол
туширање, а ако 'оћеш да учиш, онда учи стојећи, теже ћеш да заспиш. сем ако не студираш права, онда ћеш да заспиш макар висио са плафона, лололо
Nadam se da si se šalio za stajanje, budući da sam ljenčuga :) Tuširanje je odlična ideja, al' idealan bi bio odgovor u vidu neke hrane i tako.. :D
неко кисело воће онда, пробај с тим, јебеш га.
ја сам највише вол'о кафу и цигару на 'ладном ваздуху, ал' пошто више не пушим, сад морам да откривам нове методе против спавања, да бих учио нешто.
ел има неко неки предлог шта слано ја да једем у ова доба?
2 čačkalice, naravno vertikalno postavljene, na oba oka pa čik trepni ako smeš. :D Otvori prozor, osim ako nemaš retardirane matorce k'o ja koji me nenormalno smaraju zbog toga. Više svežeg vazduha, a samim tim i više kiseonika, što dovodi do toga da će ti se sigurno manje spavati. :)
Tru stori. :)
KULEN! xD
Ja bih ti rekao ali banovaće me. Probaj da ližeš dlanove.