Разноразно питање

1. Kulj! Još ako si u NS

Šta lupaš bre, 'de ima u NS-u nuklearna fizika? To samo u prestonici bre. Pa lepo ti rekoh, nije to za svakoga... xD Dođeš lepo vamo, voziš se špancovima i slušaš onu idiotkinju, koja je na svu sreću skoro promukla pa ne mož' ni da priča lepo, kako smara koja je sledeća stanica. olololo

NE ZNAM, USTAJEM ZA 2 SATA I 40 MIN!

Blago tebi, TI USTAJEŠ! :D

2. treba zapaliti sve faksove

3. Slažem se! Počećemo s ovim, ovaj mi izgleda najopasnije.
    http://static.ddmcdn.com/gif/fax-machine-copierfax.jpg

4. Ja sam čuo da na toj nuklearnoj fizici samo cjepaju atome po cjeli dan i ništa ne uče. Prič`o mi Meho iz Visokog da je studir`o u Krškom u Sloveniji čet`ri ipo god`ne...

5. Sikiru u ruke i cijepaj, 20 metara norma

6. Da li mislite da na vukajliji ima uticaja gej lobi?

7. Наравно да има.

8. Јел могуће икако да му се склони ова слика?
    http://vukajlija.com/recnik/autori/133003

9. Pa vidim ja. Postavim definiciju leptirici u dupetu: pocetak zaljubljivanja kod homoseksualaca i odmah izbrisase. Nije remek delo ali mislim da nije toliko losa. Jos nisam hteo stavim kod pedera, reko sad vlAda politicka korektnost.

10. Буксно, је л' ти смета ? Иритира те? И мене :Д

Милоше, нема везе то, и нема утицаја тих којих си рек'о, не сјечам се баш чега..
    А дефка не знам... Можда су мислили да има већ... Јер постоји лептирићи у дупету - нешто као немирно дијете бла бла... Не знам за ту

11. uklonio sam sliku, kad je otišao autor neka ide i slika...

12. Па онда је требало да ставиш у "аналном отвору", а не "дупету". Ако си хтео да будеш политички конкретан.

13. Па онда је требало да ставиш у "аналном отвору", а не "дупету". Ако си хтео да будеш политички конкретан.

Лолок

14. је л' ти смета ? Иритира те?

Убија у појам ололол

ЕДИТ То Брусмене!!

15. Ma zezam se ja za gej lobi nego se malo iznervirao sto mi obrisase jer mislim da nije losa. Pa dobro ima toga ali dupe nije uvredljivo a i glupo zvuci analni otvor. Mada meni i homoseksualac zvuci bzv al ajd

16. Брате, ја сам написао добру дефку, па је обрисана и прежалио сам је :)
    Дакле била је

Дилдо - Посни курац

Па ми сад речи да је твоја боља од моје :р

17. Hvala Smare na odgovoru.
    Ps. Dobar ti avatar ili radatar sto bi rekli ovi Radeisti

18. E stvarno je bolja. Steta sto ti obrisali. Meni nakzalije onu za Fridriha sto mi obrisali :)

19. Како функционише ово качење постера сада? Ја малопре направио један и нигде га нема, ни код мене у евиденцији ни тамо на секцији. Не капирам.

20. Mozda treba da ga odobre.Kako funkcionise pisanje definicija sada,jel se odma pojavljuju nakon pisanja ili kako vec?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.