Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Tuš hladnom vodom.
Izzie, zvekni pardon grisine sa kikirikijem :)
Ja sam je toliko pila, da ne mogu više da je smislim :)
Pokvareni ste, ovo je ozbiljan problem, nekima je već počeo ispitni rok! :D
Slažem se :) Kreni pod tuš :)
Pa i meni je. Ali izlazim samo na 1 ispit i kako stoje stvari, izgleda da ni taj neću očistiti. :) Evo, ovo je već 7. noć za redom kako ja govorim da ću leći u 12 da bih se sutra što ranije probudio i UČIO. :) A ne mogu ni da se probudim, a kamoli da učim (koliko treba). :)
ISTA SITUACIJA! :) Samo, ja ih imam sedam u januaru, a ostajem ovdje do 4 ujutru, kreten.. Još sutra SNG, valja se i izaći.. Veselo. :/
Što se mučiti u januaru kad postoji oktobar 2 :))
Oktobar 2 majka, al' što udare cijene tad, nabijem ih, ode ušteđevina na prijavu ispita :)
ељектричару јеси оздравио? кхм...?
Блејк, гледаш НБА повазда а хоћеш да се будиш рано. Немере, та два не иду заједно.
Onda septembar, ja tada sve sredim :)
Jesam, fala na pitanju. Dođi da te degustiram.
Ma jeeeste. :) Šta studiraš ti, sine, nuklearnu fiziku? xD
Ne brate. Zamenio si me sa mnom pre 2 godine, if ju nou vot aj min. ololololo Nego navik'o brate da kasno legnem pa Toti je. :)
ето ме, ето. шлисни се
Ma, nije mi uopšte težak faks, samo su rasparčali, 10 predmeta po semestru, nabijem ih! Jezik neki studiram. :D Na nuklearnoj fizici bar daju 4-5 konkretnih predmeta, da se sabiješ od učenja :D
DE SI IZZIE LJUBI TE MAJKA
Пази ја иначе лежем најкасније до 1 али овај рок ме убија и лежем у 5. Е ал не зато што учим него траћим време по овим интернетима.
Polako, ima vremena. Saznaćeš i koji studiraš čim baciš pogled na naslov knjige. xD
Klasična predrasuda. Nije tačno, nego ima 6, ni 4 ni 5 nego 6 predmeta. I nisu toliko teški. Bar ne poluspinovani elektromagnetnorezonancni provodnik i njegov uticaj na elektroradioaktivnost. To ko ne da u roku, nije za nuklearnu fiziku. xD To prodaju priče oni likovi koje mrzi da uče. Šta ćeš, nije to za svakoga... xD
Dobrodoš'o u klub. Zauzmi svoje mesto. :D
Prebacujem se na nuklearnu fiziku! :D
Jesi odlučila koji ćeš smer? Ja sam na polisintetičkoradioaktivnopoluspinovanim mašinama. Za sada mi solidno ide. Kao što rekoh, nije toliko težak faks. Ja upisujem i drugu godinu na budžetu sigurno, tako da bi trebalo da se vidimo sledeće godine, buduća koleginice. xD KAKO DA VIŠE JEBENO ZASPIM?!
Kulj! Još ako si u NS... :D
NE ZNAM, USTAJEM ZA 2 SATA I 40 MIN! :))