Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Vi u Rsu bar imate one socijala letove, ono fazon bl - milano za 13 eura, tako nesto lovi i idi
jebo bus, to je za sirotinju, kolima se vozim.
pa to ti 200-300km razlike od monaka sta jedes govna
ista distanca bukv
el se bavio ko kalinjingradom tamo sig votku prave kod kuce i jedu pacove (sirove)
Mislis Königsberg
pliduu ovi rujani i svabe nesto ko prabosnjani i prasrbi kakva koincidencija
Jeftinije (i čak brže) će ti ispadne do Niša da dodješ, pa imaš za relativno male pare do Stokholma avion, a odatle cepaju trajekti stalno za ove baltičke države.
Ne znam dal mu je isplatljivije do niša brate, niš je iz bosne predaleko, išao sam dva tri puta različitim rutama, daleko u pm, prije do budimpešte dođem. Tipa njemu iz trebinja bi trebalo 8-9 sati
Ja da znam da ima iz Budimpešte avion za Stokholm, poslao bih ga tamo :)
Kako god okreneš, opet mu dodje bliže nego autom da ide (ili još grdje busom)
Znate li nekog proizvođača/distributera sprava za teretanu da je kvalitetan a ima manje više normalne cijene?
Da
https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/027/838/Untitled-1.jpg
cene jesu normalne, nego si ti stipsa
fejd nasisaš mi se kurca, obični benč na jednom sajtu 1500e a na drugom 700, potpuno su isti sem kozmetički, još jednom nasisaj se kurca i mrš na čet
ајде ви ИЗБОСНЕ има нека група нисам ни сигуран дал су одатле ал причају чланови ијекавицом, имају две речи у имену бенда прво слово прве речи је А ја мислим скоро сам сигуран а прво слово друге речи је Х како се зову знате сигурно морате знате име им је неко чудњикаво типааа Атари Хики тако нешто одвалио сам
ne znam ja se kupam