Разноразно питање

1. Never touch the LCD screen with your fingers as this can cause the pixels to burn out.

Кол'ко је ово јебено иритантно кад неко дође у госте. Дође ми да их избацим кроз прозор.

2. Jebote, ja već 8 godina imam LG flatron Ž klase, brišem ga čim stignem, i nije se ogulio....

3. preporuke za dobar noviji film? Komedija ili akcija.

4. 30 minutes or less, komedija, nisam gledao a rado bih.

5. Јел и вама време овако или је само код мене баг?

Meśa, Tue Jan 17 19:50:50 +0100 2012

Рифрешујем, али не вреди, остаје тако

6. I meni je, ali kad prinesem kursor ovom malopre, pre 6 minuta itd. :) Bio mi je pre koji dan taj bag, ali baš na kratko.

7. To i mene tako izbača kad mi je internet spor i koči.

8. Obriši cookie-je, internet istoriju, kako god se to zvalo, to bi trebalo da pomogne.

9. Zašto gugl translejt prevodi Mitar Mirić kao Rihanna, a Led Zeppelin kao Đorđe Balašević?
    Vlado Georgiev - Peter Frampton?

10. Zato što je srpski narod vickast, na momente i šaljiv.

11. Је л' сад изгледам паметан са овим аватаром, и кад користим зарез, тачку и апостроф ?

12. Ubači i koju komplikovanu riječ i bićeš ful intelektualac.

13. Милисш да мој речник треба обогатити енормним вокабуларним облицима ?

14. Da, i uvijek, ali uvijek nosi modne detalje tipa šal, blutut slušalice, jeftinu a tešku bižuteriju itd. da bi iskazao svoj personaliti.

15. Da, i uvijek, ali uvijek nosi modne detalje tipa šal, blutut slušalice, jeftinu a tešku bižuteriju itd. da bi iskazao svoj personaliti.

Шал само Звездин имам, немам ни обичне слушалице, бижутерију такође немам, има ли ми спаса ?

16. Pušti duge kose i trimovane brade, kupi psa ili mačku i oblači ih u divnu odjeću specijalno dizajniranu za pse/mačke, jebiga, životinje su, ne znaju šta je diiivno, postani vegetarijanac i kupi što duži i čvršći povodac za kućnog ljubimca, i kad kupuješ kućnog ljubimca neka bude što manji da bi mogao da ga nosiš umjesto pederuše, pardon, nesesera. Nabavi kockaste ćorave naočare, ribe se pale na to, svi misle da si ćor zato što čitaš neke pametne knjige a zapravo fataš pičke na tu foru, malo te boli glava od dioptrije al barem jebeš, a priznaćeš da je to mala cijena koju naplatiš brisanjem kurca o njenoj persijskoj mački. A sad, pravac Delta siti maksi!

17. Pušti duge kose i trimovane brade, kupi psa ili mačku i oblači ih u divnu odjeću specijalno dizajniranu za pse/mačke, jebiga, životinje su, ne znaju šta je diiivno, postani vegetarijanac i kupi što duži i čvršći povodac za kućnog ljubimca, i kad kupuješ kućnog ljubimca neka bude što manji da bi mogao da ga nosiš umjesto pederuše, pardon, nesesera. Nabavi kockaste ćorave naočare, ribe se pale na to, svi misle da si ćor zato što čitaš neke pametne knjige a zapravo fataš pičke na tu foru, malo te boli glava od dioptrije al barem jebeš, a priznaćeš da je to mala cijena koju naplatiš brisanjem kurca o njenoj persijskoj mački. A sad, pravac Delta siti maksi!

Онај мој кер је крме, значи морам набавити нешта мало ?
    Слијеп сам ја и онако и овако :) само ћу набавити хипсерске цвике.
    ДАЛ ДА НАПУМПАМ УСНЕ ? тако је урадио модни мачак ?

18. I postani pripadnik neke nevladine organizacije tipa "Spasimo Amazonske prašume" dok kad prolaziš pored kontejnera po kojem prebira osmogodišnja Cigančica sa nevinim pogledom u očima i koja se obraduje kad nađe napola pokvarenu jabuku kao fenser novom tačfonu, ne zadržavaj pogled, samo okreni glavu jer žuriš u kafiću đe te čekaju prijatelji da bi 3 sata ispijao produženi espreso.
    I još jedna bitna stavka: gledaj romantične komedije. Puno njih. Zapravo samo njih i gledaj. Al nemoj bilo koje, samo one đe glumi Ešton Kačer, Adam Sendler itd., znači samo one s poznatim glumcima, te su najbolje.

19. Ципеле ми се свиђају !
    Мешо шта бих ја без тебе х))
    БИЋУ КУЛ

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.