Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa jel gledaš film ili blejiš na vukajliji jebo ga ja?
Ćuti dobro je, ja hteo da se raspišem.
Gledam ga na prekide, fali 70 % prevoda a i klikćem po internetu serem se u njega, al neka ga, uskoro će da pane jedno pauziranje.
Je l' ovo kaizen vratio staru verziju sajta nama zaostalim ili svima? Ili sam ja jeo neke droge?
Šalabe, onda smo svi zaostali ;)
Nisi jeo droge :)
ово стара вука или је све ово сан? јел ово прави свет?
I ja sam promenijo lerdija Šomaro, mislio da me izjeno nešto,kad ono, prc!
ово стара вука или је све ово сан? јел ово прави свет?
Ili je samo fantazija? Uhvaćen u lavini, nema bega iz stvarnosti.
Otvori, oči, pogledaj ka nebu u pogledaaaj...
Каизене предомислили смо се, хоћеш ли вратити ону "нову" верзију?
Не дирај ништа газда, овако је најбоље!!1
Realno, bolja je ona, baš je bila fensi i svidela mi se.
А дај какви сте, нећете да тролујемо човека. :(
Nova, šta ovi nubovi znaju. :)
Kad se onda vraća definicija dana?
Мени се много допала она стара. Реално је квалитетнија него ова.
Јел јебеш ти нешто овако ванка газда?
Ona naprednija me baš inspirisala, popularne definicije super bile....Ovo mi se ne dopada, al daj šta daš. Bolje i ova nego nikakva...
Zelena vukajlija jebe. Od bele oči ispadaju. Super što se vratila stara.
Хоћемо бело!
:daje belo:
http://rs.seebiz.eu/lespresso-crna-gora-vazan-kanal-za-sverc-kokaina/ar-1193/upload/seebiz_eu/upload/sc_autogenerated/article/ar_1193/kokain_0_0_468X10000.jpg
Децхко, зашто дијелиш модераторско бијело?! Одбићемо ти од плате.