Разноразно питање

1. Ja sam za novu verziju, jeste stara organizovanija, ali taman smo se navikli na onu jednostavnost. Ne šetajte teme, jebete ljude u mozak tako =]

2. КАКВА ЈЕ САД ПОСЕЋЕНОСТ САЈТА?
    Знам да нас има разних овде, али да ли је могуће да има толико толиких ганглија које неће да долазе на сајт због изгледа? И ако јесте тако, шта је ту лоше?

3. Samo zeleno, nista bijelo

4. Meni je dobra ova stara verzija al nedostaju bold,italik i prvi post na svakoj strani
    Oćel se to vraćati

5. Мени недостају кјут сличице аутора који ме прате. :/
    И наравно:

БОЛД И ИТАЛИК!

А и сељачка је ова стара верзија с овим преливањем боја из зеленог у љубичанствено.

6. СПЕМЕРИ ПРОЛЕТИ ТО НЕМА НИКАКВЕ ВЕЗЕ СА МОЈИМ ПИТАЊЕМ

7. А и сељачка је ова стара верзија с овим преливањем боја из зеленог у љубичанствено.

Блокирај позадинску слику АдБлок Плусом и све ће бити кул.

8. Знам да нас има разних овде, али да ли је могуће да има толико толиких ганглија које неће да долазе на сајт због изгледа? И ако јесте тако, шта је ту лоше?

ima.
    nama ništa loše, ali kajziju katastrofa.

9. meni se onaj bijeli više sviđao. i što reče neko, kada mi neko bane u ofis, izgledao je kao da se bavim analitikom tržišta a ne blejim poi vukajliji. ali, tržište priznajem. nego, ova izmjena je konačna?

10. БОЛД И ИТАЛИК!

Можемо да се правимо да раде!

Ако ме разумеш. :)

11. Ja sam se već bio navikao na onu belinu sad mi malo drečavo al nije problem navićiću se ko što sam se navikao na belo al neke novine ne bi trebalo ukidati

12. Kad ce Kaizen da vrati novu verziju?

13. nama ništa loše, ali kajziju katastrofa.

Дугорочно гледано, биће му катастрофа и овако, с обзиром да је садржај јузер-џенерејтид.

14. Све су то додатне компликације, то са адблокплусом :/

15. Ajde ako je ovo tema "Разноразно питање", možda mogu ovde da pitam. Šta čovek može da uradi, pa da dobije ban od nekoliko godina? Baš me zanima...

16. možeš da zamoliš nekog moderatora da te banuje, a možeš i da zaslužiš nenormalnim ponašanjem...

17. 2 минута "посла". После и не размишљаш. А изглед неупоредиво бољи. Плус, брже ради на кршевима.

А мош га и искључити једним кликом.

18. Ja kapiram da je vređanje člana 3 dana ban, ili zatražiš kobejn od moderatora na nekoliko ako imaš dučiš zispite, dok ulaziš sa duplih.

19. i što reče neko, kada mi neko bane u ofis, izgledao je kao da se bavim analitikom tržišta a ne blejim poi vukajliji.

da, i to je bila jedna od prednosti. i to ogromna prednost.
    osjećala sam se nekako... zaposleno dok sam ovdje džbalebarila.

20. dok ulaziš sa duplih.

a to je ban za dupli plus bonus dani za glavni nalog :))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.