Разноразно питање

1. хахаха мало
    "Poslednji obrok koji sam pojeo u kući gde sam odrastao je prvi obrok koji ću pojesti u stanu gde ću živeti. Majčin doručak." ни Мелкијадес ово боље не би реко лоол

2. нова стара верзија сајта ТО!

3. Што вратисте стару верзију? Таман сам навикао...

4. Нек си је врати буразеру, десет пута је боља.

5. Сад ваља отворити тему исправке у старој верзији, и камчити готивне опције из оне :)

6. ja bi ponovo na belo, ovo zeleno me više ne radi...

7. Zeleno, volim te zeleno :)
    Bruce, šta fali ovome? Eto, rek'o je ćaća da će postepeno uvoditi one opcije koje su bile u onoj novoj-staroj verziji. :)

8. kaizene, napuši nas kurcem

9. Jako mi je nedostajala opcija "sledeća za glasanje" :)

Elem, jel zna neko šta je sa wikipediom danas?

10. Били, амерички конгрес припрема закон о пиратерији којим ће влада имати широка овлаштења да укида садржаје на интернету, па википедија због тога протестује. Али мислим да је то само данас, сутра би већ требала радити.

11. Čuo sam nešto o tome, ali nisam znao da i wikipedia protestuje... Hvala, Faco.

12. Bili, imaš rešenje, kad uđeš na wiki, pre nego što se zamrači, cepneš ESC i ostane tako.

13. Bili, imaš rešenje, kad uđeš na wiki, pre nego što se zamrači, cepneš ESC i ostane tako.

Саћу да те тужим што си ми мазнуо идеју која је моја интелектуална својина!

14. Imam tri pitanja:
    2. Koje je bilo moje prvo pitanje?
    3. Kakvo je sada dnevno ograničenje za definicije i postere? Negde sam pročitao (ili samo pogrešno protumačio) da je bilo izmena.

Znam, i na treće pitanje mogu sam da pronađem odgovor ali se taj postupak kosi sa mojim principima.

15. Саћу да те тужим што си ми мазнуо идеју која је моја интелектуална својина!

Jao ne! Nemoj molim te, imam ženu i decu, kako ću ih 'ranim ako sve pare dam na suđenje?! :)

16. Zasxhto rujna zora svitje takho ranxho dechko?

17. Ja sam za novu verziju, jeste stara organizovanija, ali taman smo se navikli na onu jednostavnost. Ne šetajte teme, jebete ljude u mozak tako =]

18. meni je bolja ova zelena jer je sve tu na dohvat ruke

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.