Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
мисим да је око 300 400
нисам сигуран
- odrasli (stariji od 15 godina) 350 dinara po osobi
- deca (starosti od 3 do 15 godina) 250 dinara po osobi
- đačke ekskurzije (više od 15 lica) 200 dinara po osobi
Kako da zavedem Frenki Vajlda?
дај му пичке
Nudila. Neće. :/
Meni nijedna članica nije poslala pvt da hotujemo već mesecima, oće li koja?
дај му пичке
имаш пвт
опет пресецаш с дуплим!
Dopia, ponudi meni da viš tek kako ja neću!
Eh, sada više nemam samopouzdanja.. :/ Bojim se novog odbijanja.
Блеки да си френки можда би ти и дала.
ЕДИТ: Френки пичко НА-ЋИ-ЋУ те у граду што кулираш Допију ?
Doppia, one doesn't simply odbije tebe.
блек не одбија, он има свињске манире кад су жене у питању
Moj jedan drugar je lizao sličicu na času matematike a onda je na odmoru mlatnuo 2 eksera. Nije bio dobar sa glavom, al nikako.
Koe bre taj frenki, ima onaj jean al on je iza mene na listi.
Koje manire, on jeste svinja, tj. prasac lolo
Френки вилде, оне мноого испод тебе на листи.
Izazivam tog Frenkija Vildea na dvoboj. Nek bira oružje. Ko pobedi on može da odbija Dopiju do mile volje.
Dobijam li ja onda gubitnika? :D