Разноразно питање

1. Jok bre, ja ću namerno da pobedim da bi on mogo da te odbije a ja te posle utešim. Pobednički.

2. Izazivam tog Frenkija Vildea na dvoboj. Nek bira oružje. Ko pobedi on može da odbija Dopiju do mile volje.

ЈА ћу будем судија, допија обавјести драгог ако те не игнорише.

3. Šta sam ja napisao koj kurac, totalno sam pomešao premise :(

4. Izazivam tog Frenkija Vildea na dvoboj. Nek bira oružje. Ko pobedi on može da odbija Dopiju do mile volje.

Домаћа ракија, 19 гради, ко се први усере од алкохола изгубијо и јебе Допију сваки дан до следеће преступне године.

5. E ako se pije rakija, oću i ja.

6. Neee, cilj je da ja zavedem gubitnika.. tj da se on pravi da sam ga zavela, i trpi moju telesinu od peset kila svako veče!

7. U tom slučaju napiću se od prve čaše.

8. i trpi moju telesinu od peset kila svako veče!

Кол'ко си дебела.лоло

9. јеботе кад читам ове допијине постове као да катијине читам из оног времена кад је она нудила пичке и тражила да пуши свачији курац редно. Волео бих да те видим да тако нешто радиш док си у друштву са неким од ових фаца па да видиш како би га на коленима згутала хтела ил не хтела. Овако свако може да нуди пичке

10. Fejze, aj mojne da sereš :p

11. ја имам ракију за брисање прозора, смије то ко попити :)

12. као да катијине читам из оног времена кад је она нудила пичке и тражила да пуши свачији курац редно.

Не знам за то, али:
    ХАХХАХАХАХА

13. па не серем. Замисли да ти неко од ових фаца, типа тај френки вилде сурдукне курчину у гркљан и гуши те докле год не исповраћаш слезину кроз нос. А? како би то било до јаја, шта каеш? А и капирам да би Френкија то до јаја наложило.

14. па што му не понудиш. Можда је пичку превазишо. Дај нешто готивније, као нпр пеглирање по курцу, да те пуни билијарским штаповима у рчмину или рецимо, да те удара бичем по клиторису. Ко ће га знати, можда је скроз неки психо тип

15. fejz ide redom i objašnjava.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.